ja jestem ciekaw, kto decyduje o tym czy polak jest prawdziwy, czy udawany i co właściwie jest decydujące?
O tym kto jest prawdziwym Polakiem chce decydować pis. Bycie prawdziwym Polakiem oznacza w języku pisowskim 100% popieranie PiS, jakakolwiek krytyka PiSu sprawia, że jesteś zdrajcą narodu, żydem, sbkiem, agentem, kłamcą, łajdakiem itp. Każdy kto nie zostanie wskazany przez pis jako prawdziwy Polak powinien zostać albo rozstrzelany jak chce tomasz, albo wysłany do obozów koncentracyjnych.
Skad Ty te majaki bierzesz to nie wiem
Pis może prowadzi tylko lekką nagonkę, ale masz przykład powyżej jak to robi fanatyzm. Insynuacja, że wygłaszanie chęci zabicia lewaków nie przystoi pisowcom(lub ogólnie ludziom którzy się deklarują jako katolicy) bo na pewno są gorliwymi katolikami spotkała z reakcją jako "plucie na polaków". A od plucia to już prosta droga do bycia antypolską kurwą. Becet będzie wskazywał kto pluje, a Tomek będzie rozstrzeliwał. W ich oczach na tym forum na 20 użytkowników jest może z 4-5 polaków.
EDIT:
A żeby nie było, może wrócić kara śmierci, zdrajców można powiesić(chociaż i tak pewnie będę lewakiem), a powyższy post napisałem tylko dlatego, że niektórzy naprawdę zalatują już fanatyzmem.
EDIT2:
GW nigdy w rękach nie miałem, w historii mojej przeglądarki brak ich stron, ale pewnie uprawiam ich nagonkę i retorykę.