A ja nie rozumiem o czym rozmowa
Norweski polityk został zgwałcony przez uchodźcę.
"Jestem heteroseksualnym mężczyzną, który został zgwałcony przez somalijskiego uchodźcę. Moje życie się załamało, teraz czuję się winny, że zostanie on wydalony z kraju. Poczułem ogromną winę i odpowiedzialność. To ja jestem przyczyną, więc dlaczego on nie mógłby zostać w Norwegii. Ci ludzie potrzebują naszej pomocy. Chcę, żebyśmy nadal kontynuowali pomoc uchodźcom z takim pochodzeniem"
Transpłciowygatunkowy lewak ugryzł niepełnosprawne dziecko w kark i chwali się tym na forum dla transgatunkowych lewaków.
Co ma to wspólnego z lewactwem?
Cytat: Szymku w Kwietnia 20, 2016, 19:06:17 pmCo ma to wspólnego z lewactwem?Przecież to wy, lewusy, wymuszacie tolerancję dla takich porąbańców.Prawacy faceta, który czuje się psem czy wilkiem, zamknęliby w szpitalu tuż obok faceta, który czuje się kobietą.
nie znałem baby, bo autorytety, to raczej na prawicy.
Jest pani nazywana "papieżycą" lewicy. Powołuje się na panią Podemos, Syriza i każda nowa lewica na świecie.
DiCaprio miałby bowiem wcielić się w postać najsłynniejszego poety sufickiego, mistyka i założyciela zakonu wirujących derwiszy – Rumiego. Downey Jr. miałby z kolei wcielić się w postać mentora Rumiego, sufickiego mistyka i derwisza Shamsa Ad-Dina. Te decyzje obsadowe (choć na razie są to wyłącznie kandydatury, żadne kontrakty nie zostały podpisane) wywołały natychmiastową reakcję. W mediach społecznościowych już pojawił się hasztag #RumiWasntWhite.
Zdjęcia do opartej na książkach Stephena Kinga "Mrocznej wieży" już ruszyły - publikowaliśmy nawet pierwsze zdjęcia z planu - a teraz sam pisarz zabrał głos i wyjaśnił, jak ma się do pierwowzoru fabuła filmu. ... King pochwalił również Idrisa Elbę jako świetny wybór do roli rewolwerowca.