Trollingów na które się chłopaki tu nabierają jest chyba 3/4 - niesamowite że pierwszy raz komuś chciało się to zauważyć.
Możesz wymienić 3 pomijając te dwa które ja wymieniłem?
Najlepiej w pamięci mi utkwiło jak kilka osób uwierzyło, że para staruszków wychowuje 45cio latka jak 12 letnią dziewczynkę, bo tacy są lewaccy.
Wielu materiałów nie czytam, przyznaję, ale często klikam żeby sprawdzić źródło - dominują portale na poziomie papierowego Faktu, często z artykułami sprzed lat. No i jutuby ludzi, którzy zarabiają na klikach, więc muszą co tydzień mieć porcję sensacji.
To w tym temacie czy w tolerancji mieliśmy wzruszającą historię geja - obieżyświata, z profilem na fejsie itepe, który będąc super liberalny zmienił poglądy po tym jak imigranci obrzucili mu autobus gównem? Dopiero po kilku miesiącach dowiedziałem się, że cała akcja była ściemą bohaterskich prawackich hakierów.
No i sam fakt, że ludzie nabierają się na nienawiść do
polskich lewaków po materiałach z innych krajów, to też niezły troling.
Chlopaki z bombami i nozami tez trolluja?
Znaj proporcje, mocium panie!
Z tym jest trochę jak z ludźmi przerażonymi lataniem po głośnej katastrofie lotniczej, którzy wolą nagle samochód. Statystyka i logika jest przeciwko nim, ale szum medialny zmienia ich w panikarzy.