Czytając moje wypowiedzi, można sobie pomyślał, że dla mnie liczy się najbardziej grafa?
Tutaj mamy jednak przykład giery, że tak nie jest. Bardzo dobra grafa i całkiem spoko udźwiękowienie nie pomoże grze gdzie cała reszta jest co najwyżej przeciętna.
Przeciętna to i tak za dobre słowo dla tej gry bo wiele rzeczy to dno bez końca np. skradanie.
Wydaje mi się, że takie Xboxowe Ryse jeśli chodzi o grywalność może mieć zdecydowanie więcej do zaoferowania graczowi.
Nie mogę się doczekać jak zagram w BB gdzie grywalność i grafa powinny współgrać.
Mam nadzieje, że się nie rozczaruje, no ale jak się myśli o grze nie grając w nią to musi coś być na rzeczy.
Moje zdanie znacie, dla mnie sredniak, który poza grafiką resztę ma na słabym poziomie.
Ta gra to mogły być Girsy PlayStation, z własnym dość unikalnym światem i równie miodnym modelem strzelania.
Na to liczyłem a otrzymałem?
Gameplay na trochę większym poziomie niż Hugo z Polsatu z super grafą
Zalezy kto sie czego spodziewa.
Czyli ty się spodziewałeś lekkiej ewolucji modelu Heavy Rain?
Ja tam po pierwszych zapowiedziach myślałem sobie - ale zajebiście, będzie napierdzielanie wilkołaków w wiktoriańskim Londynie. Wyszło zwiedzanie Londynu, napierdzielanie iksa i trochę strzelania do gości w kapelusikach
Wilkołaków była cała masa hehe?
Może ze 6 pseudo psów na krzyż