W dupie mam czy The Order to dobra gra czy nie. Ja na nią nie głosowałem. Ale to jest sprawa osobista każdej osoby na co głosuje. Ja sobie zagłosowałem na Destiny Taken King, dla większości jeszcze większy rak. I co? Nie wolno mi? Jest to powód do śmiechu? Stanąłem tutaj tylko w obronie możliwości zagłosowania na grę która PRYWATNIE nam się podoba bez wyśmiewania przez jakiegoś trolla.
W tej sytuacji nawet rozumiem podejście Ogura, który Kerbal Space Program dał jako grę roku. Podoba mu się? Tak uważa? To jest jego sprawa i nikt sobie nie kręci z tego beki.
Ale rozumiem, ze to nie do mnie? Ja nie o to tu walcze
Z tym sie akurat zgadzam.
Dochodzi do sytuacji gdzie dostajemy coraz prostsze i głupsze gry za coraz wyższe ceny. Nie wiem jak można się na to zgadzać.
No, Order sie tu pieknie wpasowuje
Dziekuje
Tak, ja na takiej konfie chcialbym widziec cos innego
Panie Boze trzym mnie. No tak, SONY mialo na boku przygotowany 10cio minutowy gameplay z GoW4 i 20min pokazu z GT7, ale ich nie pokazalo bo indyki
Bo nie powiedzialem, ze indyki to #rakbranzy tylko, ze
to te indory to zaczyna byc #rakbranzy
Ahh, przepraszam, faktycznie roznica
Undertale
Main Story 6 Hours
Main + Extra 9 Hours
Completionist 15 Hours
Combined 8 Hours
Braid
Main Story 5 Hours
Main + Extra 6 Hours
Completionist 7½ Hours
Combined 5½ Hours
Limbo
Main Story 3½ Hours
Main + Extra 4 Hours
Completionist 6½ Hours
Combined 4 Hours
Machinarium
Main Story 5 Hours
Main + Extra 5½ Hours
Completionist 6 Hours
Combined 5 Hours
A ceny to gdzie?
Poza tym fajnie ze gierki robione przez 1-2 osoby starczaja na tyle co gry robione przez wielkie studia
No i sa tansze, ale ciiii
Napisałem że większość a nie wszystkie - że jeden na 1000 coś ma w sobie, jakiś orginalny gimmick jak Braid to nie znaczy że nie powstają tysiące kretyński 2d platformerów bez grafiki i pomysłu.
No ale wiesz ze w swiecie gier AAA jest dokladnie tak samo?