Wpis. Czyta się zalew szajsu bez ładu i składu i poparcia argumentami. Sylvan domaga się atencji a mateoone pieprzy bzdury bez sensu. Przykładem użytkownika o odmiennej opinii którego całkowicie szanuje jest na przykład Moldar bo on pisze z sensem, a nie bzdury wyssane z palca.
Napisał facet, który twierdzi, że chodzi do kolegi grac kilka godzin w grę 7/10 i po kilku godzinach nie ma pojęcia, że da się liczbę okrążeń zmienić.
Też można twoje wpisy do kosza banialuków wrzucić. Ale nikt nie zawraca sobie tym głowy.
Odniosłem się do wypowiedzi svona, mam prawo, nigdzie nie widzę liczkina zamykającego temat, bądź wpisu typu "hej, jaki soundbar wybrac, ale mam czas do jutra, prosze o szybką odpowiedź".
Natomiast ty przychodzisz i płaczesz "olaboga, tamat odkopany po kilku tygodniach, ajaja, chyba będe nowych ignorował bo nie zniosę".
I nie zabiegam o uwagę obcego faceta, który dodatkowo nie szanuje mojej osoby. Nie schlebiaj sobie.
Dziwne też, że moje posty nazywasz szajsem bez ładu i składu, ale nie widzisz przeciwwskazań żadnych w stosunku do osobników, którzy płodzą "zwierzęta grają w 900p", następnie zachwycają się nad
Battlefrontem, życzą innym by zdechli z głodu, wyrażają się o innych per "ścierwojady/zjeby/debile/piz**". O tak, oni to filary GO, a ich posty to są na miejscu i z sensem, szczególnie jak jeszcze dadzą DC 14/10, a FM, której nie widzieli na oczy 4/10.