A ja to chyba wolę jednak nieco inne multi. Źle mi się gra na takich dużych mapach. Biegnę, bięgnę i biegnę do punktu tylko po to, żeby wyłapać kulkę od snajpera i od nowa. Do BF4 się nie przekonałem i z tym będzie tak samo raczej. Ma być beta tego nowego CODa też to się zobaczy.
nie resp sie w bazie tylko tam gdzie coś sie dzieje, takie proste i masz burdel jak w cod na detmeczu albo jeszcze wiekszy.
Jak sie ich pytalem na twiterze to nikt nie potwierdzil. W BF4 na Hardcore wiekszosc osob gra bez auto aim. M4 headshoty leca az milo.
nie, nikt nie gra bez autoaima, wyjątkiem sa specjalne serwery gdzie jest automatycznie off.
Mnie po prostu brakuje chyba czegoś nowego. Fajnie by było jakby kiedyś zwiększyli jeszcze liczbę graczy. No i te fpsy, pływają jak chcą, ale czytałem, że to może być wina serwerów, więc może płaczę bez powodu. Jak wyjdzie łatka na neo to pewnie kupi się w tedy
raczej lepiej by było gdyby zmniejszyli, no ale ja sie nie zna i spedziłem z bfem 5h, czyli tylko co ty z xboxem jedynym.
Rushowi zmniejszenie bardzo służy, tak przy okazji napisze.