Styl gry, technika obydwu drużyn kojarzy mi się z reprezentacją San Marino, czyli piekarz, murarz i Seba spod bloku.
Cytat: andryush w Czerwca 11, 2016, 16:14:19 pmStyl gry, technika obydwu drużyn kojarzy mi się z reprezentacją San Marino, czyli piekarz, murarz i Seba spod bloku.Czyli na pilce znasz sie tak jak i na gierkach
Cytat: BoBaN w Czerwca 11, 2016, 15:42:14 pm245 kanał na NC+. Tam obejrzycie wszystkie mecze. Tylko, że nie w HD.A jak to tv? Bo numer kanalu mi nic nie mowi.
245 kanał na NC+. Tam obejrzycie wszystkie mecze. Tylko, że nie w HD.
Zwyczajnie kłamiąc, bo nie chce mi sie wierzyć w kompletny brak pojęcia..
Cytat: windomearl w Czerwca 11, 2016, 16:39:53 pmCytat: andryush w Czerwca 11, 2016, 16:14:19 pmStyl gry, technika obydwu drużyn kojarzy mi się z reprezentacją San Marino, czyli piekarz, murarz i Seba spod bloku.Czyli na pilce znasz sie tak jak i na gierkach ciekawe co na to jay jay
Widzę, że TVP (albo KurWizja jak kto woli) już całkiem pokazują jak bardzo nie jesteśmy w Europie. Myślałem, że sobie obejrzę meczyki Euro 2016 w publicznej telewizji, ale taki ch**. Dzięki Jacek!!!
Ja kupiłem pakiet dziś o 16 30 za 99zł
Cytat: windomearl w Czerwca 11, 2016, 16:11:14 pmCytat: BoBaN w Czerwca 11, 2016, 15:42:14 pm245 kanał na NC+. Tam obejrzycie wszystkie mecze. Tylko, że nie w HD.A jak to tv? Bo numer kanalu mi nic nie mowi.ZDFCytat: Leszke w Czerwca 11, 2016, 16:30:02 pmZwyczajnie kłamiąc, bo nie chce mi sie wierzyć w kompletny brak pojęcia..No to musisz wiedzieć, że właśnie z braku pojęcia o sytuacji to napisałem. Ale oczywiście ty od razu zrobiłeś ze mnie kłamce leminga. Dlatego też ja odwzajemniłem twoje oszczerstwa. Nie miej mi za złe, że cię ruskim nazwałem.W takim razie Jacek ma plusa, że załatwił do 2022 roku meczyki.
Cytat: BoBaN w Czerwca 11, 2016, 10:13:10 amWidzę, że TVP (albo KurWizja jak kto woli) już całkiem pokazują jak bardzo nie jesteśmy w Europie. Myślałem, że sobie obejrzę meczyki Euro 2016 w publicznej telewizji, ale taki ch**. Dzięki Jacek!!!To zapłać tym złodziejom z UEFA (czy kto to tam sprzedaje prawa do euro) ze swojego hajsu za mecze innych reprezentacji. Ważne, że mecze Polaków będą, bo kazdy inny mecz:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Bardzo dobra decyzja Kurskiego czy wcześniejszego prezesa. Nie dla nudnej piłki, nie dla płacenia chorych cen tym łapówkarzom z UEFA.
BBC i ITV fajnie nakrecaja klimat przed meczem. Podobno dziala stream przez VPN - jesli ktos chce patrzec.Doping kibicow Walii > reszta ktora widzialem do tej pory. Pieknie oszukal bramkarza z tego wolnego.
Andrzej Duda@AndrzejDudaNasi Sąsiedzi wprawdzie nie wygrali ale mimo wszystko serdeczne gratulacje dla Ondreja Dudy!
idz sobie ryżu ugotuj i nie przeszkadzaj dorosłym w dyskusji.
Cytat: Leszke w Czerwca 11, 2016, 20:02:31 pmidz sobie ryżu ugotuj i nie przeszkadzaj dorosłym w dyskusji.Typowy wieśniak z puszka piwka przed telewizorkiem.
Jest coś stałego w tym zmiennym świecie. Ignasiewicz i bracia Bierezuccy. Pamietam ich jak grali w '82 przeciw Bońkowi i Lacie
Skad to cytat?
Ciekawe czy ktoś wygrał z Bieriezuckim i Ignaszewiczem "mecz w barze". Chyba tylko drugi Bieriezucki.
ktos ma link do meczu?
Cytat: Braveheart1989 w Czerwca 11, 2016, 21:24:15 pmktos ma link do meczu?Borek rzekomo dogadany z Kurskim
Cytat: Leszke w Czerwca 11, 2016, 21:27:40 pmCytat: Braveheart1989 w Czerwca 11, 2016, 21:24:15 pmktos ma link do meczu?Borek rzekomo dogadany z Kurskim Link