Gdybyś skończył pierdolić, życie byłoby piękniejsze.
Świetny mecz! Walia - Belgia 2:1 jak na razie, a zaraz koniec meczu!
Zero czegokolwiek w tym meczu, nawet nie chce mi sie patrzeć. Taki sląsk vs zabrze kto by nie wygrał to i tak bedzie ch**owo.
Ciao Italia! Germany wins! Italy do piachu! Włosi are loosers! Deutschland uberalles! Piekielnie długa seria karnych!
Cytat: Leszke w Lipca 02, 2016, 23:21:38 pmZero czegokolwiek w tym meczu, nawet nie chce mi sie patrzeć. Taki sląsk vs zabrze kto by nie wygrał to i tak bedzie ch**owo.Bo Nawalka odszedl do Reprezentacji. Taka Legia niby potega polskiej ligi - grajac obcokrajowcami, zas w Europie radzi sobie jak druzyna z Bulgarii. I tak Islandia ich pojedzie.
Cytat: Klosz w Lipca 02, 2016, 23:57:50 pmCytat: Leszke w Lipca 02, 2016, 23:21:38 pmZero czegokolwiek w tym meczu, nawet nie chce mi sie patrzeć. Taki sląsk vs zabrze kto by nie wygrał to i tak bedzie ch**owo.Bo Nawalka odszedl do Reprezentacji. Taka Legia niby potega polskiej ligi - grajac obcokrajowcami, zas w Europie radzi sobie jak druzyna z Bulgarii. I tak Islandia ich pojedzie. Górnika wszyscy olewają bo to górnik. Z Legią wszyscy grają na maxa i z wątroby bo to LEGIA. Ot różnica, a nie ma kasy bo komunistyczny wungiel sie skończył i nie ma za co kupować meczów..
Cytat: Leszke w Lipca 03, 2016, 00:08:53 amCytat: Klosz w Lipca 02, 2016, 23:57:50 pmCytat: Leszke w Lipca 02, 2016, 23:21:38 pmZero czegokolwiek w tym meczu, nawet nie chce mi sie patrzeć. Taki sląsk vs zabrze kto by nie wygrał to i tak bedzie ch**owo.Bo Nawalka odszedl do Reprezentacji. Taka Legia niby potega polskiej ligi - grajac obcokrajowcami, zas w Europie radzi sobie jak druzyna z Bulgarii. I tak Islandia ich pojedzie. Górnika wszyscy olewają bo to górnik. Z Legią wszyscy grają na maxa i z wątroby bo to LEGIA. Ot różnica, a nie ma kasy bo komunistyczny wungiel sie skończył i nie ma za co kupować meczów.. Smiechlem. Wojskowe komunistyczne pieniążki za to pewnie nadal płyną co nie?