0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam Charmandera, ide szukac Pokestopa Zobaczymy czy sie gierka przyjmie na dluzej czy mi sie znudzi po dniu
Cytat: Lem++ w Lipca 12, 2016, 09:34:55 amMam Charmandera, ide szukac Pokestopa Zobaczymy czy sie gierka przyjmie na dluzej czy mi sie znudzi po dniu To może byś odpowiedział nam tu zgromadzonym na pytania ze swojego poprzedniego posta
Instalowac i nie czekac!
Adam Reeve, who is now Principal Architect at Red Owl Analytics, said Pokémon Go is granted “full account access” to user’s Google accounts when they log on with Google on iOS, giving Niantic unprecedented, and frankly, terrifying, access to your account.
Ciekawe ile sylvan wyda na pokeballe.
Cytat: Mrocz w Lipca 12, 2016, 17:03:04 pmCiekawe ile sylvan wyda na pokeballe.Poki co nie wiem jak mozna wydawac hajs na pokeballe, ja mam ich 300 i z 50 musialem wyje**c bo mialem pelny plecak
Ty grasz becet w to Pokemon Go?
Cytat: Mrocz w Lipca 12, 2016, 17:03:04 pmTy grasz becet w to Pokemon Go?Nie.
Zastanawiam się, skąd się biorą pokestopy. Ośrodek sportowy, rzeźba na jakimś osiedlu, graffiti na murze - wszystko ze zdjęciami. Kto to dodaje?
Cytat: Iras w Lipca 19, 2016, 01:45:19 amZastanawiam się, skąd się biorą pokestopy. Ośrodek sportowy, rzeźba na jakimś osiedlu, graffiti na murze - wszystko ze zdjęciami. Kto to dodaje?To z ich poprzedniej gry Ingress, która polegała m.in. właśnie na zaznaczaniu charakterystycznych miejsc na mieście.
Czekamy na gta go.