All-male cast with 6 out of 7 being white dudes what the fuck Rockstar
soo they were all white dudes?what a shame
I'm just tired of fucking white male characters everywhere in video games, it's so uncreative and uninspiring. It's like 90% of the rest of the world population doesn't exist in video games.And now you have 7 characters and all of them are guys
Disappointing that they're all guys and not even one female but at least the guy on the far right looks like he could be a native.
LOL, here come the white men shutting down gamers' desire for representation again.
Red Dead Redemption 2: White Men Redemption 7
There's already a petition to release it on PC.https://www.change.org/p/rockstar-ga...lease-it-on-pc
Brak gejów, brak feministek, brak równouprawnienia, brak wersji PC.PANOWIE ZAPOWIADA SIĘ GRA IDEALNA
Dobrze myślałem, że jednak prequel, bo co by tam później robić po jedynce Na plakacie ten najbardziej po lewej to raczej Marston.
Cytat: Kyokushinman w Października 18, 2016, 16:47:09 pmDobrze myślałem, że jednak prequel, bo co by tam później robić po jedynce Na plakacie ten najbardziej po lewej to raczej Marston.A skąd Ty już wiesz, że to prequel?
No i Ty już oczywiście na podstawie tego obrazka wiesz kto to jest?
Myślisz, że Rockstar by sobie tak o wstawiło takie uderzające podobieństwo (gratka dla fanów) i w grze znalazł się ktoś inny? Nie sądzę
ps. Nie obraź się Windo, ale chyba trochę zbyt żywiołowo reagujesz na świeżo odbanowanego Krytyka Growego.U innych byś chyba tak chyżo nie stwierdzał od razu problemów z głową, tylko z powodu założenia, że to John
Panowie, za 47 godzin i 35 minut będzie jasne kto z was ma rację. Nie ma co tego zgłębiać.
Też stawiam na to, że jest to prequel i że koleś pokazany przez Kyo to John, a cała ekipa to stary gang Marstona. Ten koleś z kolei wyglada jak Bill Williamson:
Wg mnie to też Marston i w sumie prequel z jego dawnym gangiem by pasował.
"they are the developers and storytellers, of course they know about that fact. If they decided to go with 7 white males thats because its exactly what they want to represent."
pisowski-faszystkowski wpis jak "Are we really questioning the diversity in a Rockstar game?"
Cytat: el becetol w Października 18, 2016, 22:41:53 pm"they are the developers and storytellers, of course they know about that fact. If they decided to go with 7 white males thats because its exactly what they want to represent."Przypomina mi się rozmowa z Irasem, który je**ł Mirrors' Edge, bo nie można biegać po ulicach ch**, że wizja gry to bieganie po dachach, nie ma ulicy i 2/10.
Co to ma wspólnego z faszyzmem pisowskim to ja nie wiem.
Chyba ze to znowu becelotowanie.
Reszta twojego postu to typowy offtop, prywata i robienie politycznego bagna bez żadnego nawet nawiązania do RDR2, więc pominę to gimnazjalne szambo.
Czytaj: to ten moment kiedy jestem za głupi żeby z nim dyskutować.
To była ironia na to że lewacy na byle co krzyczą rasizm i faszyzm a w Polsce niema wolności słowa