A jak koleś wrzucił na YT filmik z zabójstwa feministki z Saint Denis to był shit strom:-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Raczej owacje na stojąco od społeczności YouTube. Filmików z zabijaniem "irytujacej feminsitki" jest mnóstwo chociaż tak naprawdę ta baba nie robi nic poza nawoływaniem do przyznania kobietom praw wyborczych. Swoją drogą te filmiki wystawiają ciekawe świadectwo o społeczności graczy skoro kilka ulic dalej stoi zwolennik eugeniki, który drze się do ludzi i rozdaje swoją psychiczną gazetkę, a nigdzie nie natrafiłem na filmiki gdzie go ktoś wywozi na bagna, zrzuca z mostu czy wysadza w powietrze.
Wracając do świata normalnych ludzi: próbuję zrobić sto procent i nieźle kogoś poniosło przy wyznaczaniu celów wyzwań hazardzisty. Spędziłem dzisiaj kilka dobrych godzin na blackjacku, bo ktoś w Rockstar pomyślał że to super wyzwanie kazać graczowi wygrać 3 razy z krupierem przy użyciu 5 lub więcej kart. Wyobraźcie sobie zebrać do 21 punktów z 5 kart i jeszcze wygrać z krupierem, no ja je
bie.
I kiedy myślałem, że nic gorszego mnie nie spotka to następne wyzwanie każe wygrać 3 gry domina pod rząd. Jedna gra w dobieranego wymaga 60 punktów do zwycięstwa, a z jednej rundy przy wygranej wpada średnio kilka punktów, żeby potem przeciwnik dostał jednorazowo rozdanie za 30. I to trzy wygrane pod rząd...
Edit: widzę w necie teraz pełno osobnych artykułów o tym, jak bardzo to chu
jowe i żeby najlepiej to olać