Gra jest ogółem zajebista.
Pierwsze minusy:
-id zadań, co to kur** jest? w trybie multiplayer każde założenie sesji otrzymuje id składające się z bodaj dwunastu losowych znaków (cyfry, małe/duże litery) i żeby zagrać ze znajomymi trzeba im, (albo oni tobie) udostępnić ten kod, oni go muszą wpisać w wyszukiwarce zadań i dopiero wtedy dołączyć, mam nadzieję że to tylko wymyślone na potrzeby bety
-przy pierwszym zauważeniu dużego monstra podczas każdego zadania włącza się kinowa kamera i robi najazd na niego i nie da się tego wyłączyć, najbardziej to jest zajebiste jak walczysz z jednym i przylezie drugi
-frimejt 30+ bez możliwości zablokowania
-brak krwi, no ale to, mam nadzieję, tylko w becie, bo już potwierdzali że krew będzie
-niektóre hitboxy są mocno nieuczciwe, zarówno na małych jak i dużych przeciwnikach, głównie chodzi o ataki całym ciałem, ktoś zrobił gifa:
, ten atak potrafi zahaczyć od "tyłu' nawet, i moim zdaniem to nie błąd w zamyśle programistów, a utrudnienie, niestety, bo praktycznie każdy atak tego typu, nawet mniejszych jaszczurek, działa podobnie
- i z takich mniejszych pierdół to jak że jak wyłączę HUDa to dalej na ekranie widać np nazwy pomagierów i klawiszologie podczas ujeżdżania potwora
Plusy później.