Ewentualny rimejk
Demon's Souls z miejsca wygrywa u mnie, ale wiadomo, jak to tam jest - może okazać się, że nie wyjdzie w ogóle, więc tak jak adminon napisał - raczej pewniaki.
1.
Ori And The Will Of The Wisps Ponieważ poprzedniczka, to jedna z najcudowniejszych, najbardziej kompletnych gier w jakie miałem przyjemność zagrać. O ile z takim
Cyberpunk 2077, może być różnie, to tu nie ma najmniejszych szans, by coś poszło nie tak. Zapowiada się tytuł piękny, grywalny jak diabli, wzruszający i cudowny jak mało co w elektronicznym świecie.
2.
Asasin Ragnarok. Orgins to jedna z moich ulubionych pozycji z 2017r.
Odyseję przeszedłem dwukrotnie i minimalnie RDR II ustąpiła w roku ubiegłym.
Wszystko wskazuje na to, że najnowszy Asasyn będzie murowanym kandydatem do mojego GOTY. Tylko pytanie, na Series X, czy GrajStacji Pięć.... Może na obu
3.
NioH IIJeden z najlepszych konsolowych eksów na platformę Sony, który został zaliczony przez....ja wiem, może z 4 użytkowników forumka
Niedopuszczalne. Jak dla mnie 10/10, pomimo średniej grafiki. Zatem czekam na kontynuację. Oby utrzymała nieprawdopodobny poziom poprzedniczki.
Kilka wyróżnień.
4.
Cyberpunk 2077. Twórcy wybitnego Wiesława Trzeciego nie powinni zawieść. Biorę na premierę (może przed
) i bawię się w Night City przez kilkadziesiąt godzin.
Deus Eks bardzo mi się podobał (każdy) więc liczę na jeszcze wyższy poziom.
Do tego oczywiście drugie
Dying Light, bo jedynka była bardzo udana, a dwójka zapowiada się jeszcze lepiej.
Ghost of Tsushuma - no jakże mogło być inaczej.
The Last of Us II - Elie starujemy, więc już mniej mi się podoba, ale liczę mimo to, że wstrząśnie branżą jak pierwsza odsłona, która wraz z GTA V piękna klamrą jakości zamykała poprzednią generację. FF VII, dąłbym wyżej, ale podzielić klasykę na części - nieśmieszny żart. Ósma Forza - raczej piękniejszych i lepszych wyścigów w 2020r. nie będzie.
Hollow Knight: Silksong, cudo się nam zapowiada.