Jeżeli kogoś dobro - a było tego od groma - z One(XS) ominęło, to tylko przy SX pozazdrościć, bo jednak wizja takiej
Godrizon 4 w 4k i 60 k/s....
Mnie bawi trochę to, że często na forach spotykam się z krytyką M$, że skupiają się na danych markach, podczas gdy jedną z najbardziej wyczekiwanych gier na PSV jest
God of War II, który tak naprawdę jest bodaj dziewiątą odsłoną serii, a wśród najbardziej wyczekiwanych gier są głównie kontynuację.
Nie twierdzę, ze to źle. To bezpieczna opcja i ją rozumiem. Sam czekam na Raczeta i Klanka, a najbardziej wyczekiwaną przeze mną grą na PS V jest
Demon's Souls. Kontynuacje znanych, szanowanych marek mają uznanie. Niemniej pluć na kogoś bo czeka na KOLEJNA Forzę, ale już nie mieć pretensji, że nowe GT powstaje, to marna potrawa.
Oczywiście Sony, jak to Sony zapewne dostarczy wiele cudownych, nowych IP. Teraz zachwycamy się
Ghost of Tsushima i jestem pewny, że w przyszłym roku otrzymamy przynajmniej jedną znakomitą nową grę (oby). Liczę też, że M$ też da coś od siebie, bo jeżeli będzie to na zasadzie - "u nas nowe Gearsy i GTA VI w lepszej jakości", to będzie jak z odchodzącą generacją. No chyba, że
Fortnite będzie tytułem na wyłączność, ale sadzę, że to nikogo z nas tu obecnych nie interesuje.