Ja bym zagłosował na Maciej Giertycha bo o nim jeszcze nie słyszałem zeby cos z polski ukradł i nie ma jakichs durnych reklamówek(swojej osoby) w tv.
Zagłosowałbys na osobę, która otwarcie popiera wprowadzenie stanu wojennego i uważa to za sukces!????
Music wierysz ze 13 latek zna sie na polityce?????? raczej mowi to samo co rodzice....
Tez tak coś mi się wydaje...
A z tym to wyskoczyłeś... a czyje prawa do wypowiedzi są łamane?
Zainteresowani wiedzą...
No ja nie wiem. Widac nie jestem zainteresowany. Nawet Korwinn Mikke wypowiada sie jak chce, więc tym bardziej mnie dziwi takie stwierdzenie...
Wszyscy politycy to szumowiny złodzieje i debile. Polske rozkradają. A na lepera wsyztsko. No naprawde straszne że powiedizał że kwaśniewski to złodziej.
Dobra- napiszę jeden przykład z programu Leppera, bo całości nie da się w jedną noc opisać.
Włączenie rezerw walutowych NBP do obiegu i poruszenie tym gospodarki (Endrju cały czas wspomina o tym). Pięknie, sporo kasy. Tylko problemik- co, jak będzie kryzys na giełdzie Polskiej? Złoty będzie miał kłopoty? W szczególności w takiej sytuacji politycznej Polski i terroru na świecie? Możesz sobie tego nie wyobrażać, ale chleb np. zdrożeje do 200 zł. za bochenek... a za puszkę Coli zapłacisz ok. 500 zł (naturalnie- zarobki na obecnym poziomie). Wtedy wyślesz (nie bardzo- znaczek pocztowy ok 50 zł) list z gratulacjami do boskiego Endrju, że NBP nic nie może poradzić, bo jakiś idiota wybrał wszelkie zabezpieczenia Polski na taką sytuację... chaos i anarchia.
Inaczej- można zabrać oszczędności na choroby- ale jeśli już zachorujesz, to wtedy kaput... kasy nie masz, bo wydałeś. Kapiren sie?
Takie pomysły ma Lepper.