No właśnie miałem kontakt i z jednym i z drugim telefonem, i ciężko mi dostrzec jakieś większe różnice. Nie licząc aparatu foto no i oczywiście usług związanych z 3G, nie wiem czym one się różnią - jeśli Ty wiesz, proszę, powiedz!
K850 bardzo podoba mi się pod względem wizualnym - solidna i zwarta konstrukcja, w przeciwieństwie do K800 (K810 już prezentuje się lepiej, ale nie zapłacę +300 złotych za inną obudowę). No i wreszcie w nowych modelach SE nie widzę joya <jupi>
Ciekawi mnie tylko, jaką dopierdzielą cenę. Jakieś bajerki, dotykowe klawisze, czujnik położenia - będzie drogo
Co do różnic, to wypisze co ma lepszego i co ma nowego0 K800i w stosunku do K750i
.
- aparat fotograficzny
- flash
- wiekszy wyswietlacz
- wieksza rozdzielczosc wyswietlacza i ostrość barw
- karty m2
- 3G
- połączenia wideo
- dźwięk jest bardziej czysty
- lepszy (zdecydowanie) joy
- funkcja cybershota
- krecenie video w ~25fps po wgraniu sterów
- miniaturki plików video odtwarzaja nagranie bez jego uruchamiania
- nowy soft SE/oprogramowanie
coś by się tam jeszcze znalazło na pewno
.
K800i jest bardzo solidnie zrobiony i konstrukcja jest zwarta, nic nie lata, nic nie skrzypi
nie wiem jaki miałeś egzemplarz, że było przeciwnie
. Co do wyglądu to już kwestia gustu, mi osobiście się bardzo podoba wersja Brown którą posiada, czarna już troche mniej (miałem czarnego
).
Co do joyów, to nie wiem czemu sie tak cieszysz ;D. Może w K700i joypad padał często, w K750i też ale mniej, lecz już w K800i tego wogóle nie odnotowałem, a miałem dwa takie telefony - joy sprawuje sie super
.
Cena K850i na pewno bedzie wysoko, i nie musi byc on swietny by taka byla - kazdy nowy fon kosztuje, jezeli nosi miano jakies cenionej marki
.