Autor Wątek: POMOCY!!!LASER!!!PS2!!!!!!  (Przeczytany 4727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Misterbuu

• Gość
POMOCY!!!LASER!!!PS2!!!!!!
« dnia: Kwietnia 17, 2005, 16:12:34 pm »
POMKOcy nie wiem co robić!Gry sie cieły więc wyczyściłem laser plus bawiłem się taką śróbkąna pojedyńczej nużce łączącej Laser z jedną szyną.Nie wiem co robić najpier po pierwszym czyszczeniu laser czytał tylko niektóre gry ale czytał je naprawde dobże-niektórych jednak nie czytał wogule!Postanowiłem więc wyczyścić laser jeszcze raz, i od tego czasu nie działa.trzeszczy i harczy ale gier nie wlącza.PROSZE POMOCY

P.S.Laser czyściłem bardzo "energicznie" samom watą!

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 17, 2005, 19:43:57 pm »
Ty "gupku" przedewszystkim nie baw się śróbkami koło lasera, teraz to i tak jest już po ptakach...heh nie ma to jak zjarać cewkę od lasera prawda? :lol:  :twisted: . Czeka Cię mały zakup laserka do Twojej ukochanej  PS 2

Misterbuu

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 18, 2005, 06:50:09 am »
Ale ja nie bawiłem się napięciem lasera tylko jego ustawieniem względem płyty,"głupku".Powiedzcie mi czy da sie wymienić to oczko przy laserze bo być morze to właśnie wina tego harczenia.

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 18, 2005, 11:39:08 am »
Oczko to Ci chyba puściło w rajstopach stary:/...To oczko to soczewka..no ale i tak spieprzyłeś laser..i nie da się od tak tego naprawić..a jeżeli się bawiłeś śróbką przy szynie na której jeździ laser to sorry my bad nie zepsułeś go większym napięciem..POZA TYM lasera nie czyśći się energicznie tylko delikatnie i dokładnie ,a nie ty rozrucha***eś na maxa to na czym soczewka jest zawieszona ...teraz niemoże zogniskować lasera iiiii LASER DO WYMIANY czyli 250 zeta w doopę:] gratulacje  :twisted:  :lol:

mlokon

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 04, 2005, 18:38:54 pm »
http://allegro.pl/show_item.php?item=49017376

laserek 200 zł z założeniem :)
prosze (lech premium pije =) )
Wymienie się grami na ps2!!! gg: 2836828

leoneq

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 10, 2005, 16:03:03 pm »
ja mam podobny problem.. kupilem dzisiaj swap magica dostalem do niego 3 zatyczki gdy  wsadzilem 3 zatyczke laser zaczal harczec i nie odczytywac plyt :( ja go przeciez nawet nie dotykalem ;(((