Ciągle przymierzam się do kupna tego dzieła, ale nigdzie nie umie jej dostać... a raz mi przeszła dosłownie koło nosa fuck.
Okami to gra mojego zycia. Gdy ja ukonczylem zadna inna nie wywarla juz na mnie wrazenia. Cala ta generacja konsol jest moim skromnym zdaniem do dupy. Nie ma ani 1 gry, ktora zapamietalbym ta dobrze jak Chrono Cross, FFVII i VIII, Legend of Mana za czasow psx oraz Okami za czasow ps2. Jest niestety coraz gorzej i nie sadze aby to sie mialo zmienic.
Dla mnie powyzszy kawalek jest najlepszy z calej gry, ba jest w top5 utworow z gier.
Daje pukiel włosów na to, że kontynuacja Okami pojawi się na WII.
Cytat: Mikazuki w Kwietnia 21, 2009, 17:42:44 pmDaje pukiel włosów na to, że kontynuacja Okami pojawi się na WII.Taaa, i sprzeda się gorzej niż pierwsza część.
ekskluzywnie na WII? Śmiem szczerze wątpić.
Cytat: Snake_Plissken w Kwietnia 21, 2009, 17:46:44 pmCytat: Mikazuki w Kwietnia 21, 2009, 17:42:44 pmDaje pukiel włosów na to, że kontynuacja Okami pojawi się na WII.Taaa, i sprzeda się gorzej niż pierwsza część.ekskluzywnie na WII? Śmiem szczerze wątpić.
Cytat: Mikazuki w Kwietnia 21, 2009, 17:57:32 pmekskluzywnie na WII? Śmiem szczerze wątpić.Ja się mogę założyć o 100, że sprzedaż sequela Okami na Wii byłaby poniżej wszelkich oczekiwań.
Cytat: Snake_Plissken w Kwietnia 21, 2009, 17:58:58 pmCytat: Mikazuki w Kwietnia 21, 2009, 17:57:32 pmekskluzywnie na WII? Śmiem szczerze wątpić.Ja się mogę założyć o 100, że sprzedaż sequela Okami na Wii byłaby poniżej wszelkich oczekiwań.this is your opinion
Co się martwicie...no to niech zrobią na PS3
Naszła mnie pewna dygresja i proszę miejcie litośc. Ten kto przeszedł Okami jest pierd*lonym, wyjeb*nym w kosmos konsolowym graczem. Tak jest moja prawda, co do tego targetu. ;]
Ja przeszedłem raz, ale mając na uwadze to, że gra może kiedyś pojawić się na ps store w HD jest nie wykluczone (+ np trofea) No to co Solid, chętny byłbyś poraz trzeci na tą wielką przygodę? ;D
No to co Solid, chętny byłbyś poraz trzeci na tą wielką przygodę?
Cytat: iko w Września 21, 2010, 16:08:10 pmNo to co Solid, chętny byłbyś poraz trzeci na tą wielką przygodę?wiadomo! znaczy...w HD i trofea....pierwsze okami sprzedałem Ubolowi (co by mógł iść w świat i więcej ludzi mogło zagrać ) no i przyznam że trochę żałuję.