hmmmm wiec na początku zacznijmy od tego że nie jestem fanboyem a graczem obiektywnym i trzeźwo patrzącym na niektóre sprawy. Kazdy kto zna mnie bliżej lub widzial moj console room wie ze nie jestem fanbojem... a prawdziwi fanboye to zaraz będą mnie jechali po tym co napisałem hehe zresztą już sie zaczęło(prawda Tarniak
)no ale ja nie o tym...
Śmieszy mnie poprostu tylko podnieta ludzi grą KillZone...wspaniałym Halo Killerem no i ogólnie grą bez wad...buhahaha gra bez wad tak oczywiście...
czy mega wypaśny tytuł, który tak ma zamieszać na rynku FPS zostaje praktycznie całkowicie pominięty na E3? Nie zdobywa ŻADNEJ nagrod,(ba wręcz przeciwnie - staje się jednym z ROZCZAROWAŃ na E3) ....w zachodnich zapkach można przeczytać o masie wad jakie ta gra posiada(pisałem o tych wadach w poście wyżej)...z wielu tekstów ktore pisane są przez ludzi ktorzy grali w demo wiadać jasno i wyraznie ze nie będziemy mieli do czynienia z żadnym mega wypasnym i wogóle cool funky killerem...tylko bardzo dobrym FPS'em
Xbox ostatnio zawiódł? loool w czym zawiódl? Zawieśc to zawiódł napewno Gamecube, na którego ostatnio nie pojawia sie kompletnie NIC wartego uwagi...to stwierdzenie ze Xbox zawiódł jest IMO śmieszne...to samo moge napisac o PS2...co w ostatnim czasie wpadło mocnego tej konsolce? coś na poziomie Riddicka - chyba tylko Onimusha 3...i hmmm nie nie widze nie slysze wiec chyba już nic tak dobrego nie zagościło w czytnikach "czarnul"....
zresztą po datach premier widać jasno i wyraźnie, że prawdziwy wylew hitów nastąpi w okresie jesień/zima br.
Co do Fable to gra ma już konkretną date premiery, wiec nie wiem o co biega...
Eh, no ale XBC to chyba żadna chluba dla bila . Więc takie "nie-do-końca-oficjalne" dane są o dupe rozbić. W innym przypadku, legalnym, wygrywa SOCOM II.
ekhm o tym ze Halo to najpopularniejsza gra online nie świadczy to że masa ludzi gra w nią przez XBC, ale świadczy o tym obecnośc tej gry na najbardziej prestiżowych zawodach gier na świecie: Word Cyber Games...a o ile wiem Socom'a II tam nie ma i nie zanosi sie na to, aby tam sie pojwil;]
a co do KillZone to zrozum mnie ze ja nie śmieje sie z tej gry, ja nie pisze ze ona jest be - ja poporstu patrze trzeźwo na ten tytuł...