ja się Tym Info zajebiscie podjarałem :
Jak głoszą plotki Perfect Dark Zero zostanie pokazane podczas show w MTV poświęcone Xboxowi 360. Nowe - stare dzieło Rare ma oddać Joannie Dark 22 bronie oraz zupełnie nowe gadżety, w grze będzie można umieścić również własną facjatę. Jak będzie wyglądać Perfect Dark Zero przekonamy się prawdopodobnie 13 maja (USA 12 maj).
Dla Mnie Perfect Dark z Nintendo 64 uchodzi za najlepsza Gre w Życiu Jaka Grałem - wiec to co teraz pokaza - to mysle ze KAŻDY FPP BEDZIE MOGŁ SIE SCHOWAĆ DO PERFECT DARK (majac na mysli kazdego fpp-half life 2,doom 3,pariah,project snowblind,stalker,counter strike- doslownie wszystkie moga sie schowac przy perfect dark- Rare ma łeb co do Gier i znaja sie na grach wiedza co zrobic by bylo super. Ja juz Sie Caly czas Głowkuje jakim Hiciorkiem na Xboxa bedzie Coner Live And Reloaded-bo na fotach to jest pełny wypas- wszystko odnowili duzo dodali -normalnie szok bedzie-multiplayer bedzie zajebisty w Conkerze tak jak bylo to w Perfect Dark jak i Golden Eye 007 na nintendo 64....dobra koncze juz bo za duzo napisalem
Co Wy Na Ten Temat Myslicie ?????
.........................................................