Konferencja Sony będzie 11 lipca o 11:30 (u nas 20:30).
Wiadomość "Odp: Killzone 3" autorstwa pokrytyśniegiem została zgłoszona przez Bloo w dziale, który moderujesz:http://www.gameonly.pl/forum/index.php?topic=2148.msg188325#msg188325Osoba zgłaszająca dodała następujący komentarz:żaden hellgast nie znokątuje spartana !Pozdrowienia,Załoga Forum dyskusyjne GameOnly.
Epidemia dosiegneła tez inne wieksze zach. fora heheh
Racja, ale zamknaieta prezentacja KillZone zacznie sie w srode o 6:30 (u nich bedzie jeszcze wtorek)
Na GameTrailers.com zaczynają się ekskluzywnie pojawiać trailery, które oficjalnie zostaną zaprezentowane podczas E3, więc może Sony nam niespodziankę i wypuści nowy trailer przed targami a podczas lub po nich wypuści demo?
Kurde, jakaś telewizja (publiczna najlepiej) powinna zrobić program o tym E3. Tylu oczekiwanych tytułów dawno nie było. Alb od razu cały kanał.
przeciez bedzie mozna ogladac konferencje na zywo (a poźniej wszytsko sciagnac z PS Store ^^ )
Cytujprzeciez bedzie mozna ogladac konferencje na zywo (a poźniej wszytsko sciagnac z PS Store ^^ ) Każdy inny będzie mógł prócz mnie a to z powody złomu który tylko umownie nazywam komputerem i brakiem PS3.
Zostanie ci relacja na Hyperze.
Solid - GT w końcu jest
Jak dla mnie ta glowa wyglada na doklejona
A czemu niby ja . Mi też wygląda to na fotomontaż - są pewne sprzeczności w oświetleniu, no i ten cień. Wydaje mi się, że głowa pochodzi z jakiegoś arta.
Fake jak ja pier.... Postać wyraźnie doklejona! Lamerski serwis - lamerski news!
Screen jest prawdziwy (potwierdzone na forum Guerilla). A czemu Ty? Pamiętam jak kiedyś (w 2005) czepiałeś się normal map w jakiejś grze na 360tkę i wskazywałeś na Killzone jako na grę, która ma wszystkie detale w polygonach.
Cytat: Mastu-son w Lipca 10, 2007, 12:53:29 pmFake jak ja pier.... Postać wyraźnie doklejona! Lamerski serwis - lamerski news!Umiesz czytac? pochodzi z oficjalnego forum PLAYSTATION i został potwierdzony przez pracownika GG.'