Cytat: Ciapkas w Stycznia 19, 2009, 15:31:30 pmEhhh...widzę, że znów pienicie się o dychy Halo.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Co ma lepsze Halo od Killzone:1)gameplay2)multi3)AI4)FizykęCo ma lepsze KZ?:1)Grafikę...Oczywiście to moje zdanie. Dla mnie w tej chwili nawet Halo zasługuje na dyszaka.fizyka - spoko, kiedys kupisz ps3 i pograsz sobie w KZ2, do tego czasu bedziesz mogl tylko po nim jechac
Ehhh...widzę, że znów pienicie się o dychy Halo.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Co ma lepsze Halo od Killzone:1)gameplay2)multi3)AI4)FizykęCo ma lepsze KZ?:1)Grafikę...Oczywiście to moje zdanie. Dla mnie w tej chwili nawet Halo zasługuje na dyszaka.
No szczególnie te twoje przykłady Ciapkas co lepszego ma Halo pokazują jakbys grał juz w Killzone.
Cytat: dark\ w Stycznia 19, 2009, 15:35:11 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 19, 2009, 15:31:30 pmEhhh...widzę, że znów pienicie się o dychy Halo.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Co ma lepsze Halo od Killzone:1)gameplay2)multi3)AI4)FizykęCo ma lepsze KZ?:1)Grafikę...Oczywiście to moje zdanie. Dla mnie w tej chwili nawet Halo zasługuje na dyszaka.fizyka - spoko, kiedys kupisz ps3 i pograsz sobie w KZ2, do tego czasu bedziesz mogl tylko po nim jechac Proszę:
Cytat: dark\ w Stycznia 19, 2009, 15:35:11 pmCytat: Ciapkas w Stycznia 19, 2009, 15:31:30 pmEhhh...widzę, że znów pienicie się o dychy Halo.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Co ma lepsze Halo od Killzone:1)gameplay2)multi3)AI4)FizykęCo ma lepsze KZ?:1)Grafikę...Oczywiście to moje zdanie. Dla mnie w tej chwili nawet Halo zasługuje na dyszaka.fizyka - spoko, kiedys kupisz ps3 i pograsz sobie w KZ2, do tego czasu bedziesz mogl tylko po nim jechac Proszę:wiesz ja lepsze kwiatki widziałem na niektórych gifach.Ale kupisz xboxa, pograsz w Halo na multi i zapomnisz o KZ Btw pooglądaj trochę gameplayów z multi nawet na youtube, zobaczysz co się tam dzieje.
No ogolnie Kz2 to taki COD4 w masakrycznej oprawie . Same skrypty ... Fizyka stoi na poziomie GTA IV
Zresztą jak dziś będę miał czas to wam poszukam filmików
Zresztą jak dziś będę miał czas to wam poszukam filmików, nie w tym temacie je wkleję oczywiście, co by już offtopa nie robić. Różnica jest jedna między tymi grami: w halo nie ma rzeczy niemożliwych, a KZ jest w tym temacie ograniczone. Jak chociażby call of duty.
Stalker, wiesz co to jest fizyka w grze w ogole?
Cytat: Ciapkas w Stycznia 19, 2009, 15:31:30 pmEhhh...widzę, że znów pienicie się o dychy Halo.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Co ma lepsze Halo od Killzone:1)gameplay2)multi3)AI4)FizykęCo ma lepsze KZ?:1)Grafikę...Oczywiście to moje zdanie. Dla mnie w tej chwili nawet Halo zasługuje na dyszaka.Oczywiście grałeś już w pełną wersję KZ2, skoro mówisz co ma lepsze, a co gorsze od Halo?
Fizyka w H3 i w ogole to co sie tam dzieje - tego nie spotkacie w innych grach, multi H3 zasluguje na wszystkie nagrody jakie zebral.
Kolejny filmik z fizyka w Halo 3 Kuzwa , sam nie wiedzialem ze to tak wyglada
Kończcie offtopować, albo polecą ostrzeżenia.
A chcesz ostrzeżenie .
podpis pod napisem Killzone2 ,że guerrila spełnia obietnica a ps3 ma swoje gow też
Podsumowanie recenzji przez Butchera i HIVa: "PS3 ma swoje Gearsy i Halo razem wziete", wiec tutaj troszke nie trafiles, Buzu.
Aha, rozumiem, że pełna wersja to będzie coś zupełnie innego niż beta. Yhymm....i fizykę poprawią i AI...
Cytat: Ciapkas w Stycznia 19, 2009, 15:46:43 pmAha, rozumiem, że pełna wersja to będzie coś zupełnie innego niż beta. Yhymm....i fizykę poprawią i AI...Mowisz o tej publicznej becie co była z MULTIPLAYER'a? No to tam AI rzeczywiście musiało być fatalne i pełna wersja na 100% nie będzie lepsza pod tym względem ;D
Sorki za offtop, ale muszę:Buzu, recenzent też jest graczem... I przewaga pisma nad siecią jest taka sama, jak Encyklopedii PWN nad Wiki;)