0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Krótko mówiąc powiem tylko tyle. Nie obchodzi mnie to co Foxdie robi z naszym kochanym szpiegiem. I tak go kiedyś wyleczą bo drugiego Raindena chyba nikt nie zniesie. Ale przyznacie, że Snake jako starzec wygląda fajnie, nie?? Mi się spodobał.
Jest to tylko poczatkowy cutscene, nie specialnego.
Cytat: "Joshimitsu"Krótko mówiąc powiem tylko tyle. Nie obchodzi mnie to co Foxdie robi z naszym kochanym szpiegiem. I tak go kiedyś wyleczą bo drugiego Raindena chyba nikt nie zniesie. Ale przyznacie, że Snake jako starzec wygląda fajnie, nie?? Mi się spodobał.Już wolałbym syna Big Bossa i Snejka niż podstażałego weterana po 60-tce.Hideo sie nie popisał.Mam nadzieje że sie mylę.
Cytat: "UFO"Cytat: "Joshimitsu"Krótko mówiąc powiem tylko tyle. Nie obchodzi mnie to co Foxdie robi z naszym kochanym szpiegiem. I tak go kiedyś wyleczą bo drugiego Raindena chyba nikt nie zniesie. Ale przyznacie, że Snake jako starzec wygląda fajnie, nie?? Mi się spodobał.Już wolałbym syna Big Bossa i Snejka niż podstażałego weterana po 60-tce.Hideo sie nie popisał.Mam nadzieje że sie mylę.To pierwszy oficjalny trailer MGS4 i jeszcze kope lat do premiery...narazie nie rokujmy...ja powiem tak!Spodziewałem sie czegoś lepszego ale i tk nie jest najgorzej!Teraz już bedzie tylko lepiej!To w końcu Kojima i MGS...
kto wie, moze jednak. Żeby był choć ździebko młodszy ( i bez tych wąsów- lepszy zarost). Ale na Kojimie można polegać. Ja już czekam na E3 2006!
Snake zawsze palił papierosy .
niby tak, ale kiedyś w końcy odejdzie.
Zapomniana pre-renderowana rzecz? Chodzi o KZ2? I MGS4 wymiata graficznie wszystkie gry na X (no chyba że to nie real time)