Dzisiaj obejrzałem ten najnowszy trailer z MGS4 i jeszcze większy żal mam do Sony, że przełożyli premierę PS3 w Europie na marzec. Co prawda MGS4 wyjdzie za rok, ale możliwości jakie drzemią w tej konsoli, co najdobitniej pokazał ten trailer, doprowadzają mnie, bo ja wiem do czego?!, do ekstazy, podniecenia, eksplozji hormonów. Widziałem w życiu wiele trailerów, wiele dem i gier, ale to co jest zaprezentowane w MGS4 zmiażdzy, zje, zrówna z ziemią, wyrwie jak chwasty wszelkie Halo3, Crysisy, Gears of Wary (mówię to jako przyszły - 3.11.2006r. posiadacz X360, więc fanbojki ani słowa). Gra wygląda cudownie, olśniewająco i genialnie. Brak mi słów, aby to opisac i zobrazowac. Jedyny problem jaki mi się nasuwa to 1080p. Nie zgłupiałem do reszty, aby wydac 10k na telewizor w pełni obsługujący ten format, przynajmniej dopóki nie potanieje o połowę, hmmm, czyli akurat do premiery MGS4?
P.S.
Czy ktoś zwrócił uwagę na prawe oko Snake'a w tym trailerze? Daję łeb, że to sztuczne, wstawione oko, a to by znaczyło, że... Nie to niemożliwe, chyba?