Zamawiał ktoś limitowaną kolekcjonerską edycję na WIRTUS.PL? Bo ja zamawiałem i mam dziwne wrażenie, że do mnie nie dotrze, bo na ultimie i psxetreme już dawno nie ma tej wersji bo wszyscy wykupili, a na wirtusie nadal jest i nawet na pierwszej stronie jest w rubryce "polecamy"... Pisałem do nich dwa mejle co do dostępności towaru i nie dostałem odpowiedzi na żaden z mejli, później zadzwoniłem do nich i poinformowano mnie, że - "oczywiście, towar będzie dostępny...". Okaż się po 06-12
Co do fantastyki w MGS, to taka seria to nie SC, gdzie wszystko musi być realistyczne i za to kocham MGS...
Co do tego, że w MGS2 było wszystkiego za dużo to muszę się nieco zgodzić, ale z drugiej strony część druga, zadała więcej pytań, niż odpowiedzi, dlatego sądzę, że na wszystko w czwórce znajdziemy odpowiedź... No i pamiętajmy, że każda kwestia w sadze MGS ma swoje znaczenie
Co do tego, która część jest najlepsza, to powiem tylko, że mnie osobiście najbardziej podobała się trójka... Kilka scen z tej gry naprawdę mnie poruszyło, to jest lepsze niż film