N+ oceniło MGS4 na
Autorem recki niestety nie jest Grabarz, kto czytał jego recenzje MGS ten wie, czemu napisałem niestety.
Czy ja wiem. Jeśli dobrze pamiętam to dwójkę on oceniał i IMO recka była beznadziejna. Oceny można było się spodziewać, w PSXE dostanie pewnie 9 lub 9+.
Snake Eater'a też chyba on oceniał i IMO ta recenzja była po prostu zajebista Na długo mi zostanie w pamięci.
Recki Snake Eatera nie czytałem w N+, ale za to ta dwójki była zdecydowanie przekoloryzowana (jak samemu zagrałem miałem kompletnie inne odczucia) i robiona pod publikę. MGS2 dostał 10/10, wszystkie oceny cząstkowe też 10 (wtedy dosyć sporo gier na Ps2 dostawało same 4x10, taka moda), a w recenzji o ile dobrze pamiętam nie została wymieniona nawet jedna wada. IMO recka może i była napisana nieźle, ale kompletnie nie oddawała stanu gry, dlatego uznaje ją jako porażkę.
Ostatnio rozmawiałem z Ajem i powiedział że będą wysyłać koło środy.Więc jestem dobrej myśli
Ja bym nawet wolał, żeby MGS doszedł do mnie w poniedziałek, bo w przyszły weekend mam trzy egzaminy