Piou a to nie Ty wysłałeś mi zaproszenie na PSN z opisem zakończenia MGS4?
MGS na PSS!http://www.n4g.com/ps3/News-155649.aspx
a co to za różnica? amerykańskie czy europejskie, ważne, że w rozumiałem wersji :]
Wiadomosc z ostatniej chwili jurto wysylaja w Psx wiec w czwartek sobie pogram
Cytat: pokrytyśniegiem w Czerwca 10, 2008, 15:04:49 pma co to za różnica? amerykańskie czy europejskie, ważne, że w rozumiałem wersji :]no właśnie taka że nie wiem czy da radę kupić z US mając kartę Inteligo.
Przesunęli recenzję z GT o jeden dzień.
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 10, 2008, 15:20:41 pmCytat: pokrytyśniegiem w Czerwca 10, 2008, 15:04:49 pma co to za różnica? amerykańskie czy europejskie, ważne, że w rozumiałem wersji :]no właśnie taka że nie wiem czy da radę kupić z US mając kartę Inteligo.bez żadnego problemu
mi juz wyslali dzisiaj - moze dojdzie jutro rano
"Dear Customers:Notice of Event CancellationWe are deeply grateful for all the special attention and fan-base that our company have been receiving.Due to various reasons, the "METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS" launch memorial event which was to be held on June 12 at 3 different locations within the Tokyo area, has been canceled.We apologize to the customers who were looking forward to this event, and also ask for your understanding.-June 10, Konami Digital Entertainment Corp."
Cytat: nakimushi w Czerwca 10, 2008, 18:56:52 pmmi juz wyslali dzisiaj - moze dojdzie jutro rano no to jutro nie wchodzę na forum, zaraz zaroi się od screenów-spojlerów.
bez przesady