Hideo za dużo pokazał przed premierą! Cały pierwszy akt znałem przed rozpakowaniem opakowania gry. Zero zaskoczenia. Wiedziałem, że teraz odpali się ten filmik, będzie sekwencja znana z dema, itp. Mam nadzieję, że kolejne akty mnie zabiją i zaskoczą.
Co prawda to prawda, drugi akt muszę przyznać już ma trochę nowych elementów..a potem....
Jestem teraz w 4 akcie i muszę powiedzieć że to co zobaczyłem, usłyszałem w 3 mnie zabiło. Ta GRA to najbardziej filmowa gra jaka w powstała w historii, mało tego, to coś więcej niż film...
MGS dostał u mnie (miał genialny początek i łatwo przyswajalną fabułę, no i to "coś") 11/10 a 4 pomimo słabszego początku (albo raczej--znanego), jednym zwalonym etapem, ale za to z mega ładunkiem uczuciowym, fabułą (trochę pokręconą, trzeba będzie przejść kilka razy żeby ogarnąć) dostaje u mnie 12/10. Choć w 1 jest w kilku miejscach lepsza, jednak przez to co do tej pory widziałem--nie mam prawa, sumienia, chęci wystawienia nawet 10/10
Hideo--jesteś wielki!
A i jeszcze dodam że gra bardzo fajnie, zręcznie i ogólnie łączy fabułę WSZYSTKICH MGSów-1,2,3 + MG 1,2
ten kto grał w MG 1 i 2 kojarzy chyba nazwisko Madnar??? A to połączenie Siginta, Para-medica, Zero--genialne, choć z tym ostatnim, lekko naciągane.
Opublikowane: Czerwiec 13, 2008, 09:45:04
A Nakimushi--faje fotki, ale 3 akt, dopiero pokazuje grafikę (chodzi o filmiki).
IMO ta gra jest ładniejsza niż Uncharted (mam SD więc nie bijcie).