MGS jest grą baaaardzo nietypową jeżeli chodzi o Gameplay, jak above napisał można stanąć i każdego zabić z np. M14 i potem tylko przejść lokacje ale można też sobie stawiać 'warunki' i akcje baaardzo rozwijać, zobaczcie ile tam jest możliwości 'uciszenia przeciwnika', ile mamy różnych itemów do wykorzystania etc. '
Co do fabuły to hmm... jednemu sie podoba drugiemu nie. Mi osobiście bardzo odpowiada, jest pokręcona, wiele rzeczy nie zrozumiałych etc - ale to jest piękne hehe. Tylko, żeby naprawdę czuć to coś grając w MGSa myślę, że trzeba mieć za sobą każdą część ukończoną - ale nie tydzień temu na szybko, tylko wtedy kiedy były premiery - mniej więcej, powrót na Shadow Moses gdzie w grze minęło 10 lat od incydentu jak w rzeczywistości - MEGA PORUSZA, moim zdaniem w ogóle powrót tam to najlepszy moment w grach wideo.
MAM PYTANIE odnośnie MGO, bo już sam nie wiem
- jak udusić kolesia
? Umiem tylko powalić go na glebę, ale złapać i udusić już nie a inni to robią - jak? Sposób z MGS4 nie działa hehe.
Wiem, ze jest temat o MGO, ale tu napisałem przy okazji ;>
p.s. MGO jest genialny, ale odkąd zdobyłem 3lvl nie mogę wbijać do lobby dla Begginerów i zrobiło się trudno
ano, von zay masz pw