hmmm w sumie to chyba 4 będzie ostatnim MGSem Kojimy, chyba że coś się zmieniło.
pewnie było, ale dla fana to obowiązek.
ctrl+shift spróbuj
Właśnie sam kształt głowy i twarzy nie pasuje.
MGS4 zostal zapowiedziany na X-360....
Cytat: CancerPL w Kwietnia 01, 2009, 10:42:06 amMGS4 zostal zapowiedziany na X-360....Na Wii, DS i PSP też. Cholera, a takiego exa miało Sony
Zly link dałeś popraw...
U mnie "błąd". Chyba jednak z listy wydawniczej skasowany
Konami just posted another April Fools video for MGS4. Possible hint at the next Metal Gear?
Ciągle mam buffering....to o to chodzi?
Cytat: Ryo w Kwietnia 01, 2009, 18:10:57 pmto jest fake z okazji dzisiejszego dnia
Od dzis jestem fanem mgs i oczekuje na kolejna czesc.
Cytat: Ememiks w Kwietnia 12, 2009, 21:07:48 pmOd dzis jestem fanem mgs i oczekuje na kolejna czesc. Zamiast oczekiwania na kolejną część zapoznaj się z mgs3 na ps2. Gwarantuje że także wkomponuje cię w fotel
mnie najbardziej klimatem zabiła 1. Skończyłem ją ze 20 parę razy. Genialna i imo najlepsza część.
Hee niezle a co do mgs3 niestety nie mam na czym zagrac ;( a z tego co wiem to 2 mgs3 wyszly? w sumie chyba ten ostatni mial onlline dodany tylko.
Najlepszy dla mnie jest MGS3 To jest najlepsza gra na PS2!!! Przeszedłem to z 5 razy ale to co tam robiłem i ile razy Akcje co by było gdyby...Mistrzostwo Swiata!!!
A mozna kupic w psstore mgs1? jesli tak to na jakim koncie?