Co? OoT to kicha? No niezłe masz poglądy. Pewnie załączyłeś OoT i porównywałeś ją do dzisiejszych standardów ("co jest jaka słaba grafa"). Fabuła wcale nie jest AŻ tak beznadziejna, a miechanizmy rozgrywki są zaczepiste (mimo, że oklepane). Jak na tamte czasy grafika rozwalała bardziej niż teraz robi to Doom czy "rydzyk", a co powiesz o kupie świetnych mini gier, albo o wspaniałych zagadkach w dungeonach? Ta gra na GameRankinmgs jest najlepszą grą wszech czasów i po prostu nie można o niej powiedzieć kicha, rozumiem może się nie spodobać, ale szacun zawsze musi być.
Aha mi też nie podoba się DoomI, grafika jest jakby zprzed 20 lat, dźwięki są do bani, a rozgrywka tak nudna, że nie da się grać. Doom jeden to największa kich w jaką grałem... Player01 sprostuj co napisałeś np. tak "Może i macie rację".
Aha "dla wąskiego grona graczy"? Popatrz na wyniki sprzedazy WindWakera. A jeżeli ciągle myślisz tak jak napisałeś to do budy graj w konterstrajka na pc! Mam nadzieję, że jednak coś ci w głowie tyknie. Zbyt kontrowersyjnymi opiniami popularności nie zyskasz, kontrowersyjnymi owszem, ale nie przeginaj. "MGS3 to gówno jakich mało, fabuła jest słaba i mało wątkowa, grafika przeciętna a grywalność kiepska" - jak wyjdą nextgeny możesz śmiało to napisać :)