Autor Wątek: Czas na chwilę prawdy!  (Przeczytany 4845 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Czas na chwilę prawdy!
« dnia: Maja 20, 2005, 21:16:37 pm »
Jakiś cwaniak zamknął temat "gdzie jest cronoz". Już miałem dokładnie opisać co się wydarzyło a tu nie ma gdzie. Dzięki panie moderatorze;). A na serio...

Cronoz to ja czyli Setezer. Nie każdy może uwierzy, ale kilka jest dowodów np. nicki pochodzą z gier na SNESa od Square. Crono czyli bohater Chrono Trigger dodałem "z" na końcu, żeby było oryginalnie; Setzer kolo z Final Fantasy 6 dodałem "e" w środku, żeby było oryginalnie. Połączmy literki "z" i "e" wyjdzie nam "ze", dodajmy do tego pierwsze litery moich ulubionych gier wyjdzie nam "Zmieniłemnickzcronoznasetezer". Głębsza filozofia :D.

Tuż przed zniknięciem z forum jako Cronoz, dużo grałem w SSX Tricky, a że na karcie pamięci Sunflex to skasowały mi się save'y z innych gier oraz z samego ww. snowboardu. Jakieś 40godzin zjazdów po śniegu poszło się kochać dodajmy do tego Metroida na 100% (na szczęście jeszcze wtedy na Hardzie nie przechodziłem), Zelda z 3/4 zdjęciami w galerii i kilkoma mniej ważnymi save'ami - wiecie co zrobiłem? Wkurzyłem się, ale jakoś tak rozpaczliwie. Odłożyłem pada wyłączyłem Gacka i poszedłem się umyć. Następnego dnia nie miałem ochoty już grać i tak zostało mi z jakiś miesiąc, aż do...

Na allegro zupełnie przypadkiem zobaczyłem okazję (2 gry za 70zł), zamówiłem. Przyszła paczka i gdy włożyłem płytkę z grą (nie ważne jaką) coś mi w głowie przeskoczyło. Ryk doczytywania płytki, animacja GameCube. Zacząłem znowu grać i to jeszcze bardziej namiętnie. Zacząłem kupować (czy kupywać się mówi?;) kolejne gry, oryginalną kartę pamięci, aby zapobiec kolejnym załamaniom. No i jest git.

Przez ten czas całkowicie olałem GameOnly i inne fora czy czaty. Dopiero teraz robię reaktywację. Jako Cronoz nie pamiętam czy obrałem taktykę madafakera co ma wszystkie gry na świecie i na wszystkim się zna ultra dobrze, czy pisałem to co myślałem i nie bajerowałem ile mam gier i w co grałem. Ważne, że teraz będze w 100% szczery (jak to brzmi:).

Wszyscy moi fani jeszcze raz: WRÓCIŁEM. Co napiszecie? Aha z tamtych czasów pamiętam, że dość dobrze z Conkerem się znałem (tzn. internetowo, już nie pamiętam czy na gg czy jak), pamiętam grubego, mrpika i nie wiem kogo jeszcze. Ufff.

PS. mail mój: setezer@vp.pl
      gg         : nie pamiętam;)

Player01

• Gość
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 20, 2005, 21:28:58 pm »
:shock: Ale extra, myslalem ze sie potne jak zamkneli poprzedni temat.
Dobrze ze przybyles i nam to wszystko wyjasniles :wink: .

Palli

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 0
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 20, 2005, 21:44:15 pm »
Ze sie tak spytam ignorancko - po kiego ten i poprzedni temat? No wrociles, fajnie cieszymy sie, ale zeby od razu temat zakladac...?

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 20, 2005, 21:49:40 pm »
No bo chciałem w nim napisać to co teraz napisałem, tyle, że nie miałem czasu. Poza tym fajnie pobajerować ludzi historiami o 300tonowej ciężarówce, życia bez komputera i prądu...

Domyślam się, że pewnie to Ty zamknąłeś tamten temat. Luzik, sorry za chamski akapit, nie chcę mi się czasem dokładnie analizować czy kogoś przypadkiem uraziłem czy nie. Peace and hate.. love!

Palli

• Budowniczy socjalizmu
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 20, 2005, 21:51:56 pm »
Nie, nie ja zamknalem temat; po prostu mam teraz troche wiecej czasu i zaczalem sie przygladac tematom i ot zaciekawil mnie akurat ten...

Jezeli juz wypowiedziales sie moge zamknac temat by zostal dla potomnych w niezmienionej formie? ;)

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

jelop

• Przodownik pracy
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 20, 2005, 21:53:48 pm »
"Musisz Ryba, musisz!!"

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 20, 2005, 22:00:47 pm »
Eee chiba ni. Mam sporą podjarkę gdy ludzie piszą na mój temat w miarę pozytywnie. Daj chociaż czas temu tematowi do jutra, żeby jeszcze chociaż kilka osób napisało coś w stylu Playera01 "Ale extra jesteś wielki kocham cię" :D. Ale rób tam co chcesz, jesteś szefo przecież, możesz z tego zrobić muzeum :)

Conker

• Global Moderator
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 7
Czas na chwilę prawdy!
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 21, 2005, 01:54:54 am »
Cytat: "Setezer"
Eee chiba ni. Mam sporą podjarkę gdy ludzie piszą na mój temat w miarę pozytywnie. Daj chociaż czas temu tematowi do jutra, żeby jeszcze chociaż kilka osób napisało coś w stylu Playera01 "Ale extra jesteś wielki kocham cię" :D. Ale rób tam co chcesz, jesteś szefo przecież, możesz z tego zrobić muzeum :)

Temat zamknalem ja, a wedlug mojego zegarka jest juz jutro:) niestety jakby kazdy z uzytkownikow forum chcial zalozyc temat odnosnie swojej osoby, zle by sie to skonczylo. Zamykam takze ten i ... welcome back Cronoz:)