Jakiś cwaniak zamknął temat "gdzie jest cronoz". Już miałem dokładnie opisać co się wydarzyło a tu nie ma gdzie. Dzięki panie moderatorze;). A na serio...
Cronoz to ja czyli Setezer. Nie każdy może uwierzy, ale kilka jest dowodów np. nicki pochodzą z gier na SNESa od Square. Crono czyli bohater Chrono Trigger dodałem "z" na końcu, żeby było oryginalnie; Setzer kolo z Final Fantasy 6 dodałem "e" w środku, żeby było oryginalnie. Połączmy literki "z" i "e" wyjdzie nam "ze", dodajmy do tego pierwsze litery moich ulubionych gier wyjdzie nam "Zmieniłemnickzcronoznasetezer". Głębsza filozofia :D.
Tuż przed zniknięciem z forum jako Cronoz, dużo grałem w SSX Tricky, a że na karcie pamięci Sunflex to skasowały mi się save'y z innych gier oraz z samego ww. snowboardu. Jakieś 40godzin zjazdów po śniegu poszło się kochać dodajmy do tego Metroida na 100% (na szczęście jeszcze wtedy na Hardzie nie przechodziłem), Zelda z 3/4 zdjęciami w galerii i kilkoma mniej ważnymi save'ami - wiecie co zrobiłem? Wkurzyłem się, ale jakoś tak rozpaczliwie. Odłożyłem pada wyłączyłem Gacka i poszedłem się umyć. Następnego dnia nie miałem ochoty już grać i tak zostało mi z jakiś miesiąc, aż do...
Na allegro zupełnie przypadkiem zobaczyłem okazję (2 gry za 70zł), zamówiłem. Przyszła paczka i gdy włożyłem płytkę z grą (nie ważne jaką) coś mi w głowie przeskoczyło. Ryk doczytywania płytki, animacja GameCube. Zacząłem znowu grać i to jeszcze bardziej namiętnie. Zacząłem kupować (czy kupywać się mówi?;) kolejne gry, oryginalną kartę pamięci, aby zapobiec kolejnym załamaniom. No i jest git.
Przez ten czas całkowicie olałem GameOnly i inne fora czy czaty. Dopiero teraz robię reaktywację. Jako Cronoz nie pamiętam czy obrałem taktykę madafakera co ma wszystkie gry na świecie i na wszystkim się zna ultra dobrze, czy pisałem to co myślałem i nie bajerowałem ile mam gier i w co grałem. Ważne, że teraz będze w 100% szczery (jak to brzmi:).
Wszyscy moi fani jeszcze raz: WRÓCIŁEM. Co napiszecie? Aha z tamtych czasów pamiętam, że dość dobrze z Conkerem się znałem (tzn. internetowo, już nie pamiętam czy na gg czy jak), pamiętam grubego, mrpika i nie wiem kogo jeszcze. Ufff.
PS. mail mój: setezer@vp.pl
gg : nie pamiętam;)