Narazie to nie ma godnych bijatyk! DOA4 nie jest wcale takie fajne, jakies glupie areny z dinozaurami, blee, lepsza byla dwojka, a tym bardziej trojka, w swoim czasie te dwie czesci zrobily na mnie wieksze wrazenie. Jesli chodzi o SC to jedynka byla miazga, a z kazda kolejna czescia jest coraz gorzej, po co mi jakies ubranka dla postaci i inne duperele. VF z kolei tez do konca nie jest taki super, polowa aren jest nieciekawa w porownaniu do czworki, gdzie kazda arena robila wrazenie. Natomiast Tekkena lubie najbardziej chociaz jest coraz gorzej, trojka i dwojka na PSX to byla klasa, trojka wygladala jak nie powinna wygladac, bo teoretycznie PSX nie mial tyle mocy. Nie podoba mi sie to, ze z kazdym nowym Tekkenem jest coraz wiecej postaci, w koncu w Tekkenie 10 bedzie 100. Lepiej jakby zrobili 15 do 20 postaci, ale dobrze zbalansowanych, a reszte czasu poswiecili na strone wizualna, bo bijatyka powinna ryc beret, areny powinny byc ciekawe z roznymi fajnymi efektami, ala VF4 na PS2, postacie powinny graficznie zamiatac, lepiej troszke mniej, a maksymalnie efekciarsko, a nie 40 postaci z kuma i innymi na czele, plus 100 ubranek dla kazdego, bzdura totalna!