Ja na meczu nie byłem, więc się nie wypowiem, kto pierwszy zaczął. Ale mimo nie powinieneś uogólniać. To, że jakaś tam grupa oszołomów, do których jako kibic (salonowy, ale zawsze) się nie przyznaję pokazała chamstwo i nietolerancję, to nie znaczy, że każdy kibic taki jest. Hehe, swoją drogą to nie uwierzę, że Lech jest taki święty i nigdy na jego meczu nie było burd, czy zachowania godnego pogardy.
Zresztą zgodnie z twoim tokiem rozumowania, wszyscy kibice Legii są nazistami. A, skoro ja też jestem kibicem Legii, to jestem nazistą. O ile się nie mylę, nazwanie kogoś, nawet w domyśle, nazistą, jest złamaniem regulaminu forum GameOnly.
No i kto to robi, hehehehe.
Podsumuję to filozoficznym - je**ć to wszystko. Niech każdy pozostanie przy kibicowaniu swojej drużynie. W normalny, spokojny sposób, bez nazistowskich insynuacji, czy pseudoprawniczych działań. A to, czy jesteś kibicem Lecha, Cracovii, czy Arki Gdynia, mnie nie obchodzi. Możesz być sobie nawet kibicem Kupy Dolnej. Ale nie lubię, jeśli ktoś nazywa mnie w domyśle czy nie, nazistą.