Ale chwilka co to za głupota porównywać Gearsy shootera w klimacie wojny, gdzie jest szaro i buro, bez roślinności do Uncharted'a który ma miejsce w dżungli ?
To tez jest dobre, jak sie porównuje Girsy z Uncharted, to "girsy sa szarobure, taka nudna kolorystyka, bez sensu i w ogole" za to uncharted "ma swietne roslinki, dynamiczne oswietlenie, tekstury, piekne widoczki itp". Jednak gdy to samo idzie o Crysis i KZ2 to "klimat KZ2 o wiele bardziej mi odpowiada, taka wojna na zurbanizowanym terenie, wszedzie jest szaro i brudno, zniszczenia i w ogole super" zas crysis, który ma lepsze tekstury, oswietlenie i wiecej poly (czyli te same zalety co Uncharted na GIrsami) "a bo ta dzungla jest taka nudna, bez sensu ciagle roślinki" itp. Anyway pomyslałem, że funny
Na PCtowych forach takiego kosmosu nie znajdziesz, takie wojny to domena tej generacji i przerasta to wszystko co do tej pory widziałem.
Panowie od blaszaków, często kłócą się o wyższość Radeonów nad GeForce'ami i Intelem nad AMD, przecież nie od dziś tak jest. To logiczne, że na konsolowym poletku, forma kłótni przybiera inne formy (również głupie jak widać). Różnica jest taka (co widać na tym forum), że osoby posiadające konsole zazwyczaj uśmiechną się z zażenowaniem nad formą "krytyki" pececiarzy, a ci drudzy toczą zażarte boje o to, dlaczego PC ownuje konsole. Taka prawda. W kwestii konsole kontra pecety, nie mówię akurat o poważnych pecetowych tech-forach, a o 90% stron dot. obu rynków.
Ta, ale co innego bzdurna wojna typu "jak mozna grac na konsoli przeciez, to dla ulomnych ludzi a gry konsolowe sa glupie, nie to co na PC" - bo to wiadmo, ze jest blazenada. "kłutnie" ATI vs Nvidia lubi Intel vs AMD to jednak znacznie inna kultura niż burdel, podjazdy i wojna konsolowa. Tam wszystko idze zweryfikować obiektywnie. Lepszy GF czy ATI? mierzysz np frapsem czy szukac w sieci wyników i sprawa jest jasna. Lepszy proc ten czy ten? szukasz min fps i widać gołym okiem co jest lepsze. Fakt są maniacy co będa nawet obiektywne fakty naginać, ale to i tak ostatnio jest coraz większa rzadkość i i tak nie przybiera to takich form jak tutaj