Cytat: tarniak w Lutego 04, 2009, 23:34:53 pmPo obu screenach nasuwają się dwa wnioski. Jurek, zbieraj na LCDka, Lem - zbieraj na lepszą kamerę .Już pisałem kiedyś jak to nagrywam , konsola podpięta bezpośrednio do nagrywary ( przyjmuje sygnał tylko w 576i) ,więc elcede nic tu nie pomoże
Po obu screenach nasuwają się dwa wnioski. Jurek, zbieraj na LCDka, Lem - zbieraj na lepszą kamerę .
Dla mnie najlepszą i najładniejszą grą sportową jest NBA 2K9. W bejsbola nie przycinam niestety, ale właśnie NBA leje graficznie Fifę i PESa. Ahhh te animacje <3
A będziesz w to grać w ogóle?
Ale kogo tutaj do cholery obchodzi pieprzony baseball? Ludzie, naprawdę, to już nie jest zabawne. Od razu może zaczniemy pisać jakim wielkim powodzeniem cieszy się seria NFL, która jest niezwykle popularna w USA. Szczególnie na Xboxie!111
sztucznie wyglądającego tworu jakim jest MLB 08
Nie wiem jak jest u Was, ale mi już nie działają serwery zarówno w Resistance 2 jak i w LBP!!
Niczego nie ograniczam, ale nie wierzę, że ktokolwiek tutaj jest zainteresowany baseballem.
Live też pada o ile mi wiadomo.
Ehh jak pomyślę już, że na ps3 dałoby sie grać to:Cytat: A-n w Lutego 05, 2009, 15:13:36 pmNie wiem jak jest u Was, ale mi już nie działają serwery zarówno w Resistance 2 jak i w LBP!!Ah ta zajebista usługa sieciowa, która juz dawno przegoniła XBL.
Cytat: Ciapkas w Lutego 05, 2009, 16:00:54 pmEhh jak pomyślę już, że na ps3 dałoby sie grać to:Cytat: A-n w Lutego 05, 2009, 15:13:36 pmNie wiem jak jest u Was, ale mi już nie działają serwery zarówno w Resistance 2 jak i w LBP!!Ah ta zajebista usługa sieciowa, która juz dawno przegoniła XBL. Dziś jest demo KZ2 więc ludzie okupują PSN. Szkoda że na tym wspaniałym Xlive nie da się pograć w 60 graczy naraz w jakiegoś FPP'a. Usługa jest tak kiepska że przy w cholerę mniejszej zadymie (np. w GeOW2) laguje jak ostatnie dziadostwo.
Cytat: tarniak w Lutego 05, 2009, 16:01:26 pmLive też pada o ile mi wiadomo.Szkoda, że jeszcze się z tym nie spotkałem. Btw rozwaliło mnie to, że jak masz 70 friendsów to nie można grać co-opa w RE5.
Cytat: Ciapkas w Lutego 05, 2009, 16:02:59 pmCytat: tarniak w Lutego 05, 2009, 16:01:26 pmLive też pada o ile mi wiadomo.Szkoda, że jeszcze się z tym nie spotkałem. Btw rozwaliło mnie to, że jak masz 70 friendsów to nie można grać co-opa w RE5. Nigdy Ci nie padł? Jasne.
I pojechali Ciapka