Cytat:
Gran Turismo 5 oprócz świetnej grafiki będzie grą jak to GT - nieokreśloną - do symulacji ukazanej np w forzie brakuje bardzo dużo, a na arcadowy racer jest zbyt mdłe - jak większość ekskluziwów na konsolę sony.
Forzie do symulacji też sporo brakuje i co?
Wiesz, tego typu argumentacja przypomina mi nagonkę x boyów na Kz2.
Nie mogli się doczepić do fantastycznego poziomu tej produkcji - grafika, grywalność, oceny, etc. to .... to stwierdzili, że sterowanie jest #$@*
Cytat:
Killzone 2 - jaki jest każdy widzi, a ktoś kto porównuje multi halo 3 i killzone 2 musi mieć coś nie tak z głową(łagodnie mówiąc)Dorosłemu facetowi nie powinno brakować inteligencji. Dlaczego , niczym dyktator zakładasz, że tylko ty masz rację (objawioną), a kto ma inne zdanie, ma coś z głową Oo
Też mógłbym napisać "kto woli MP w H3 od tego z Kz2, jest durniem", ale , przecież to jego sprawa co woli.
Ja Aramisa nie nazwę pajacem, tylko dla tego, że nie znosi SF IV, o którym piszę, że to prosty paszkwil na modłę platformera. Jego gust.
Inna sprawa, jakby ktoś napisał, że Kz2 jest graficznie gorszy od H3. Wtedy faktycznie , problemy jakieś ma - może nie z głową, ale z oczyma na pewno.
gascan napisał/a:
Motorstorm - to dość dobry racer ale szybko się nudzi nie wart pieniędzy wsumie.A mnie nie znudził. Na obie części wydałem 400zł i nie żałuję. Co teraz?
gascan napisał/a:
MGS4 - mgs się skończył na psxiegascan napisał/a:
Little Big planet - dzięki allahowi nie grałem w to....
gascan napisał/a:
Heavy Rain się nie sprzeda bo niby dla kogo jest ta gra? na pewno nie dla graczy, a ktoś żądny ambitnej nastrojowej fabuły woli sięgnąć po jakąkolwiek książkę o podobnej tematyce, których jest naprawdę dużo.Ciężko mi uwierzyć, że ty to wszytko na poważnie.
Jesteś z VIG i ci M$ dał x0, podsyła pady, że takie brednie wypisujesz ?