nie czytałem wątku przez kilka dni, dopiero teraz nadrobiłem i jako pierwsze na usta ciśnie mi się tylko jedno: kur**, NIEZŁA SZOPKA( z kilkoma baranami w roli głównej).
przecież wiadomo, że U:DF jest ładniejszy od AC, to są różne gry kur**!!! może od razu do porównania wrzucimy GTA4, które dostaje po dupie od dwóch powyższych i SC4, który miażdzy oprawą AC i U:DF. co do WII i jej przewagi nad innymi konsolami, to jak ktoś chce więcej "ćwiczyć" niżgrać to spoko, WII jest dla niego. ja chcę grać i mam sprzęt od ms(tak się akurat złożyło, sprzęt od sony też może być). co do tego, że sony generuje odrobinę lepszą grafę od ms to chyba jasne, wyszło w końcu rok później i kosztuje prawie dwa razy tyle, takie coś za coś. podobnie było zresztą w przypadku X pierwszego i PS2 (wtedy jakoś nikt tego nie podważał). jeszcze jedną sprawą jest powoływanie się na jakiś użytkowników forum, którzy nagle okazali się jakimiś wyroczniami (bo mają dwie konsole, są bezstronii, czy coś???WTF??), jakaś paranoja kur**. tyle ode mnie na teraz. trochę się prześpię, bo miałem ciężki dzień i może jutro po pracy naskorbie coś jeszcze (zapewne do tego czasu pojawi się kolejne 10 stron niezłych głupot). jou.