Pobożne życzenia. Otoczenie w GT5:P jest ładniejsze niż w PGR4. Zobacz porównanie Twojego kochanego Londynu, które dałem w temacie GT5:P swego czasu. Do tego fakt że na jedno auto w GT5:P przypada tyle polygonów co na parę aut w PGR4 (obciach na całej linii). Mało tego to aut jest 16 na trasie, gdzie w PGR4 całe 8. LoNdEk chyba sobie jaja robisz. Tyle mogę powiedzieć. Pomijam 1080p i 60 klatek.
Przykro mi, ale nie licze polygonow na samoochodach w grach, gram z kamery "na zderzaku", replay'ij nie ogladam, a przeciwnikow mam zazwyczaj za soba
wiec nie trafia to do mnie. Tym samym czy zajmuje w wyscigu pozycje 1/8 czy 1/16 tez mi nie robi roznicy. A fury mimo wszystko, ze w GT5:P sa zbudowane z tyyyylu polygonow to jakosc strasznie nie odbiegaja jakoscia od tych z innych gier, bo nie wmowi mi nikt, ze jest jakas olbrzymia przepasc jakosciowa miedzy tymi tytulami...do tego wez pod uwage, ze kazdy dodatkowy efekt, czy fizyka to dodatkowe obciazenie dla konsoli, a PGR4 ma i "zniszczenia" i zmienne warunki pogodowe...a jak sie ladnie te krople deszczu po szybie rozchodza ...
PS. Jeśli auta w GT5:P wyglądają jak resoraki, to albo nie grałeś w tą grę, albo w takim razie uważasz że auta w FORZA 2 czy PGR4 to papierowe składanki.
Pisalem odnosnie screena ktorego wrzucilem
PS2. Odnośnie ładniej wyglądającego mutli w GOW1, od tego z KZ2 to poszukaj sobie screenóe w tym temacie, pokazujących multi w GOW. Dawałem je tutaj swego czasu. Tam nawet tekstury ssały "paukę".
Co wy
wszyscy macie z tym "ssaniem pauki" ?? jakies kompleksy, czy moze ktos w mlodosci was molestowal ??
:D Wracajac jednak do KZ2, troche powatpiewam w ten tytul, bo juz pierwsze KZ mialo byc "halo-killer'em" a jak to sie skonczylo to wszyscy wiemy - choc trzeba przyznac, ze Killzone na PS2 nie bylo gra zla, moim zdaniem - spodziewacie sie zbyt wiele po tym tytule.
PS3. Banjo Kazooie chodzi w 60fps'ach?
Banjoo, z tego co czytalem chodzi w 30 fps'ach i czasem "chrupnie", ale przeciez na screenach tego nie zobaczymy, wiec co to za pytanie
:P:P
btw. oooo i w PGR4, moge sobie sluchac swojej muzyki...uppss w sumie w kazdej grze na XO moge sluchac muzyki z HDD czy innego nosnika jaki tylko podepne do konsoli...a programisci Sony wciaz sie ucza jak to "zaprogramowac"