oki już pisze

wiec tak, z podlaczeniem do sieci nie ma problemu o ile mamy szerokopasmowe łącze stałe( polecam neostrade). Z zalogowaniem sie niestety jest problem, jesli chodzi o nasz piękny kraj.
W logowaniu musimy podac min. swoj nick czyli gamertag(uwaga wpisujemy go tylko raz, potem zmiana jest niemożliwa), musimy takze wpisac adres tylko uwaga musi to byc adres z panstwa które jest obslugiwane przez XBOXLIVE'A, czyli wiadomo Polska odpada, jednak Polak chce to potrafi. Wystarczy zakminic dobry adres, byle jaki np. z Anglii, wystarczy wpisac w yahoo i coś znajdziemy, jednak gdy juz to ominiemy to kolejna kloda zostaje rzucona nam pod nogi a kloda ta nazywa sie karta kredytowa. XboxLive obsluguje nastepujace rodzaje kart kredytowych: VisA Classic, MasterCard oraz American Express. Wiec jest problem, ale tu znowu mozna nakombinować i wystarczy zalogować sie na zwykłą Vise Electron z banku Intelligo( nie chlopaki to nie jest reklama), Visa ta mimo tego ze jest zwyklym plastikowym śmieciem, jest akceptowana w niektórych sklepach,serwisach i mianowicie w XBL tez, jako zwykla Visa Classic. ok, ale jak juz ominiemy te wszystkie przeszkody, wtedy jesteśmy po drugiej stronie lustra. I cóz więcej chcieć panowie, gra w sieci stoi otworem:). Przez headseta rozmawia sie znakomicie( jak przez telefon:), tylko pamietajcie ze nalezy gadac po angielsku bo w przeciwnym razie mozna dostac kopa

). W kazdej grze nasze rekordy zapisywane są na serwach, kazdy moze zobaczyc np. jaki czas mamy w MOTO GP2 i które daje nam to miejsce na światowej liście( nie zdziwcie sie, jak na swojej ulubionej trasie, którą w singlu katowaliscie non stop, a wasze czasy na niej były powodem do dumy, w XBL wyskoczy wam miejsce powiedzmy 56.678( słownie: piędziesiąt sześć tysięcy sześcset siedemdziesiąt osiem). oki to by bylo na tyle moich wypocin jak by co pytajcie.
Ja przy logowaniu mialem farta, bo moja dziewczyna jest holenderką, więc logowałem się na jej dane wiec co za tym idzie na XboxLive jestem holenderką

haha
A ileu Polaków? Niestety niewielu

ale z tego co mi wiadomo jest około 10( oczywiscie pewnie jest wiecej, ale mowie to u osobach o których wiem)
A jeszcze apropo's kupna XBL, nie dajcie sie nabrać i nie wydawajcie za starterkit'a duzych pieniędzy, niektóe polskie sklepy, robią sobie jaja sprzedając XBL za 270-290zł, w Szwecji starter kit kosztuje ok.150zł, a imporcik z Angli wyniesie Was moze ok 170zł
p.s Mielu do sklepu po XBL i to już