Autor Wątek: Co ty wiesz o Nintendo?  (Przeczytany 12471 razy)

Player01

• Gość
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 08, 2005, 22:58:47 pm »
Odpowiedzial w poscie wyzej.
Nagle okazalo sie ze ci, ktorym sie nie spodobal text, sa wrogami Nintendo.

admin Świata Nintendo

• Gość
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:04:04 pm »
Player 1 nie Ciebie pytam więc zostaw odpowiedź zainteresowanemu.

Nie wiem też skąd bierzesz takie wnioski bo nic takiego nie napisałem. Prosiłem o konstruktywną krytykę, a nie wypowiedzi w stylu "Jesli wszyscy w redakcji ŚN prezentuja taki poziom i kompetencje, to nie wydaje mi sie, ze ten serwis zaluguje na miano wiarygodnego zrodla informacji o nintendo"

Blotniaks

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:06:26 pm »
player ma swoj swiat swoje kredki swoje Sony, ktore mimo swietnych gier jest firma dosc lamerska wystarczy wczytac sie troche w historie itp (player TO NIE ATAK NA SONY zebys sobie zle nie myslal)

btw Piotrek odezwij sie na gg :)
Blotniaks twoj przyjaciel jak go widza dziewczyny jezdza inaczej

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:11:33 pm »
nabijam się, bo każdorazowo krytyka czegokolwiek z obozu Ninny kończy się u nas świętą wojną ... repotraż mi się mniej podobał i chyba to nie grzech? czy nie?? te wasze oburzenie po słowach krytyki Wudiego przypomina mi reakcje starych pań broniących Ojca Dyrektora Rydzyka, o którym złego słowa powiedzieć jak wiadomo nie można ... bardzo to zabawne tudzież dziecinne, stąd też słowo "dzieciarnia" w mym poście się pojawiajace ;) cheers

WIĘCEJ GRZECHÓW NIE PAMIĘTAM :)

Player01

• Gość
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:12:53 pm »
Z tymze moj swiat ma spora powierzchnie, a twoj ogranicza sie do pojemnosci twojej glowy.
Sonda jest przeprowadzona przez gowniarzy (ja tez nim jestem, tyle ze potrafie sie zachowac), ktorzy probuja cos na sile udowodnic. Ja jako odbiorca nie zwrocilem uwagi na glowne pytanie, tylko na wasze nasmiewanie sie (o menel! menel!). Celowe wybieranie osob i dogrywanie "smiesznych wypowiedzi" nie pokazuje mi "co ludzie wiedza o nintendo", tylko "w jaki sposob pan henio wyrywa laski".
Napisalbym to samo gdyby sonda byla przeprowadzona na temat SONY, lub M$. Nie dziwie sie, ze po takich akcjach, ludziom zle kojarza sie gracze i gry.

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:16:36 pm »
EY MODOWIE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT, BO SIĘ NAM ZNOWU BITWA ROBI!!!!!!!!!

Blotniaks

• Towarzysz
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:18:55 pm »
Czy ty czytales moje pierwsze posty? Ludzie ktorzy brali udzial w sondach byli bardzo mili i sympatycznie wbrew temu co myslisz my takze jestesmy takimi ludzmi. Nie wydawaj opini o mnie jezeli mnie nei znasz czy to osobiscie czy chocby przez rozmowe na gg, bo to prowadzi do absurdow i dziwnych sytuacji.

Z tymze moj swiat ma spora powierzchnie, a twoj ogranicza sie do pojemnosci twojej glowy.

Jestem o tym przekonany? Skad takie wnioski? Sorry ale to chyba ty jestes tym gorliwym obronca sony i ich play stacji. Argumenty innych stron chocby poparte najwiekszmi dowodami dla ciebie sa niczym, wszak SONY jest
najlepsze. Eheheh.

Bitwa ktora sami prowokujecie....nie rozumiem postawy niektorych osob, ale coz wodke z kazdym wypije, Moze ty player w realu jestes mniej zaslepiony? Kto to moze wiedziec..

admin Świata Nintendo

• Gość
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:23:31 pm »
Kun po pierwsze pisząc
... ale nic to, dzieciarnia jak zwykle przyjęła krytykę z godną podziwu powagą i honorem
sam zachowujesz się dość nie poważnie, bo jakbyś uważnie przeczytał moją wypowiedź to zauwazyłbyś, że sam zachęciłem do konstruktywnej krytyki artykułu. Konstruktywnej, a nie arcy dorosłych wypowiedzi w stylu
u mnie na ośce by was skroili i obili zapewne
.

I większość userów to uszanowała (patrz dcf, Fax, Krupier, lupinator). A Ty wyskakujesz z "dzieciniarnią" w odniesieniu zarówno to Błotniaksa, mnie (to akurat mnie wali) jak i Świata N (to już mnie obchodzi).
Proponuję więc, żebyś zaczął zmieniać Świat od siebie bo z takim podejściem i poczuciem "chumoru" to chyba nie znajdziesz poklasku.

Blotniaks

• Towarzysz
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:26:36 pm »
Moze znajdzie u swoich ziomkow w okolici co by mu skroili dyktafon A CO TO JEST POLSKA. Szkoda gadac ten kraj nie bedzie normalny, ten rynek nie bedzie normalny... (cynizm autora niestety zamierzony)

kingboo

• Proletariusz
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:28:44 pm »
Takich akcji powinno być więcej, ale te "żarty" naprawdę były niepotrzebne. Pokazałem ten artykuł dzisiaj koledze i też był lekko wcięty. Mam nadzieję że ci ludzie zostali poinformowani jakimi tekstami będą opisani, bo jeśli nie takim humorem naprawdę można komuś sprawić przykrość.
Ale poza tą małą rzeczą akcja godna podziwu.

PS

Player wydaje mi się że przesadzasz nikt tu wojny nie chce prowadzić.
A co do tekstu wyraziłeś swoją opinię, nie musisz dalej atakować jego autora!

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:40:24 pm »
hehe no tak, tak, moja to wina, że taka jest sytuacja w naszym pięknym kraiku - ale na Boga, w mym pierwszym poście wyraziłem mój niekłamany podziw dla heroicznej wręcz odwagi Błotniaka i jego kolegi (którego xywy niestety nie spamiętałem), którzy to wybrali się na ulicę z kieszeniami pełnymi elektrycznego sprzętu. chłopcy, u mnie na dzielnicy na bank znaleźli by się na wasze cenne fanty amatorzy ;)

kolego administratorze świata nintendo - nie nadinterpretuj faktów! dziecinnym nazwałem jeno automatyzm w skakaniu na każdego kto odważy się słownie zdyskryminować "jedyną słyszną firmę", któren to jest arcy wyraźny w postawie kolegi Blotniaksa i kilku innych reprezentantów ŚN'u ..

p.s. ludzie kochani do diaska, przecież to tylko gry ... gotowi byście byli dla nich ukrzyżować??

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:44:20 pm »
Dżiz, aż mnie korci zeby coś niepzyjemnego tu napisać... nie mam jednak na to ani siły, ani ochoty - rzuce tylko po cichu, ze smieszy mnie postawa admina SN, który wszystko tak nagina pod swoje potrzeby, jak to tylko możliwe (no ale ma sie w końcu tą wprawe - pisanie newsów o nintendo to dobry trening).
zycze cichej i spokojnej nocy.

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:45:14 pm »
A co się stało kun, jak napisałem, że kamera w Okami jest słaba  :?:  :wink:

Blotniaks

• Towarzysz
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:49:24 pm »
Miazga tak oczywiscie dziekujemy za twoja opinie.....ale ja wcale nie dolewam oliwy do ognia. NIC TO!

EE kur@! dajmy sobie spokoj zabijemy sie nawzajem a za co to? za gry :) zapraszam na ZFN 3 wodke, piwo pije z kazdym :) Admin tak samo zapewniam :) player takze mile widziany moze wreszcie bedzie okazja do poznania sie i zmiany opini o niektorych osobach? Pozdro i takze zycze milej i spokojnej nocy :)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:51:03 pm »
Ja chce zabijac!!!!!!!!!!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 08, 2005, 23:53:47 pm »
Cytat: "FAX"
A co się stało kun, jak napisałem, że kamera w Okami jest słaba  :?:  :wink:

a grałeś bucku?? :P :twisted: [a Ty?- fax]
nie, ale widziałem tony filmów i ta gra rządzi - kun [na filmach różne rzeczy pokazują-fax]

Krupier

• Gość
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 09, 2005, 00:16:48 am »
Cytat: "Ako"
Ja chce zabijac!!!!!!!!!!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

A ja chcę na ZFN. Dobrą wódką nie pogardzę ;) Tylko DDR zróbcie :S
I nie kłóćcie (?) się już miśki, każdy powiedział to co wiedział, a będzie nadal tak jak jest ;) Idę się oddać w otchłań (nie)wiecznego snu.
A z głośników pierdzi SMRPG - Bobble Head Inspiration by Nex from Ocremix. Polecam, taka radosna melodyjka, nie sposób się przy niej kłócić :>

vivi

• ZMP-owiec
  • Reputacja: 1
Re: GO vs SN
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 09, 2005, 09:30:38 am »
eeeeee chyba juz nie :roll: ale to moze ja jestem zacofany :wink: a o reszcie redaktorow nie bede sie wypowiadal, bo jak do tad chyba w tym temacie wypowiedzial sie tylko FAX i to tez OT byl, wiec to jest w pelni opinia czytelnikow, wiec nie wiem o co chodzi, bo chyba ludziom ma prawo sie cos nie podobac. Do tego dochodzi fakt, ze nie wszystkim sie nie podobalo i niektorzy wyrazali podziw i aprobate nie tyle dla wykonania co dla pomyslu i checi.

tyle, peace
-kekika mikataka??
-its your servant .... mine mastah ....

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 09, 2005, 10:21:14 am »
no tak, ale rety, przecież ja nikogo nie atakuję, czy aby rzekłem coś piętnującego kogokolwiek z ŚN'u?? nie ma mowy! rozdrażniło mnie już tylko stałe to "obrażalstwo" ze strony ludzi serwisu Ninny (których cenię i szanuję do diaska!). . .

ps. 1 redaktorem GO nigdy nie byłem

ps2. ŚN'owi pomagałem również, o czym nawet sami zainteresowani nie wiedzą i robiłem to absolutnie bezinteresownie ...

MIŁOSĆ ;)

admin Świata Nintendo

• Gość
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 09, 2005, 10:57:05 am »
Kun ja na nikogo się nie obrażam tylko nie zarzucaj mi dziecinady. Ja też Cię szanuję i każdego kto tutaj się wypowiada. Miazga newsy w SN z tego co wiem są rzetelne - przynajmniej od zmiany layoutu. Nie staram się pisać dobrze tylko o Nintendo. Sam napisałem artykuł w serwisie, po którym część fanów N nie zostawiła na mnie suchej nitki.

A dzisiaj opublikuję pierwszą część sondy, w której wzieli udział polscy forumowicze - Co sądzisz o polityce Nintendo. I zapewniam Was nie będzie jednostronna. Starałem się o wypowiedzi najszersezgo kręgu forumowiczów. Będzie też wypowiedź Playera1 vel Wudi, która mimo, że nie jest zgodna z tym co ja myślę jest napisana naprawdę rzeczowo.

No offence :)

Palli

• Budowniczy socjalizmu
Co ty wiesz o Nintendo?
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 09, 2005, 11:16:41 am »
Kun i Miazga nie sa redaktorami GameOnly - a nawet jezeli byliby - to co pisza to tylko i wylacznie ich wlasne opinie, a nie calego serwisu. Dlatego nie uznawalbym tego za atak GO na SN, ani na czlowieka ktory to wszystko zorganizowal (i ktorego bardzo szanuje).

Mysle, ze nic dobrego w tym temacie juz nie zostanie napisane - jedynie namnoza sie prywatne klotnie, dlatego zamykam temat i wszyscy rozejdzmy sie w pokoju - o jeden artykul sie pozremy?  :wink:

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."