ROTFL
player rozbijasz mnie
Sluchaj sonda miala na celu zbadanie okreslonej grupy ludzi co do tematu znajomosci firmy/nazwy Nintendo. Wiadomym bylo ze starsed osoby nie skojarza tego z grami, ale inne ich sugestie takze byly bardzo ciekawe. Wiesz jak robi sie profesjonalne ankiety/ sondy o znajomosci danej marki firmy? Wlasnie w podobno sposob jak my to robilismy.
Przesluchaj sobie pliki mp3 z sond i moze stwierdzisz dlaczego moim zdaniem mam prawo w taki a nie inny sposob pisac komentarze jak i teksty kolo zdjec. Naprawde wszystkie osoby ktore spotkalismy byly bardzo sympatyczne a teksty w zadnym stopniu nie osmieszaja nikogo. Jest to po prostu parodia ich zachowan wypowiedzi, ktore mielismy okazje podejrzec gdy przeprowadzalismy badania. Wiele z tych zachowan nie ma na zdjeciach itp. Smieszniejsze jest to ze sonda zgodna jest w 100% z prawda wszsytkie wypowiedzie sa naturalne nie ustawiane. Z tego co mogliscie uslyszec kilka osob kojarzylo nintendo z grami coz ze z komputerowymi a dobre i to.
Co do pracownika sklepu. Sorry bardzo ta osoba zajmuje sie SPRZEDAZA GIER. Powinna posiadac wiedze/umiejetenosci ktore sa mu niezbede do wykonywania tego zawodu. To nie spozywczak ze bezproblemowo wszystko bedziesz wiedzial itp. Nie ta branza moj drogi. JEstem zdanie ze jezeli ktos zajmuje sie czyms w tym wypadku grami MUSI KATEGORYCZNIE MIEC O TYM POJECIE. Postaw sie na miejscu matki jakiegos dziecka ktora chce kupic synowi prezent na urodziny. Pyta sie sprzedawcy o rozne rzeczy np wlasnie czy chodza gry z pc na tym dual skreenie, a on grzecznie przytakuje potwierdzajac fakt dzialania. Sorry ale to jest nabijanie w butelke i trzeba stanowczo to tepic. Wlaciwe osoby na wlasciwych miejscach wtedy ten nasz rynek konsolowy, inne rynki, oraz nasze codzienne zycie byloby o wiele prostrze, przyjemniejsze i latwiejsze.
Wbrew pozora jestesmy sympatycznimi ludzmi (kazda kobieta ktora brala udzial w sondzie dostala lizaka
), i w zadnym stopniu nie mamy odrazy, i sposobnosci wysmiewania sie z ludzi. Szanuje kazdego czlowieka bez patrzenia na jego wyksztalcenie, status spoleczny itp. Nie osadzaj mnie nie znajac mnie osobiscie....bo to prowadzi do absurdow ze wmawia mi sie cos czego nie robie, cos czego nie podzielam/ o czym tak nie mysle
player1 tak wiem jakie piekne
mam zabki i bynajmniej sie tego nie wstydze nie wyglad o mnie swiadczy jako o czlowieku. Moj drugi tekst jaki jest pod zdjeciem marysi odnosi sie do jej calego zachowania podczas robienia sondy, przesluchaj tasme to ta dziewczyna notorycznie sie smiejaca
Kun i uwazasz to za normalne ze jezeli robilbym to u ciebie to dyktafon i cyfrowka poszlaby sie kochac do kieszeni jakiegos zlodzejaszka? Bo dla mnie to paranoja ze takie akcje dzieja sie w takim kraju ktory nalezy do UE Nato i Bog jeden wie wiedzec co jeszcze. btw Moja znajoma byla w Tajlandii ludzie zyja tam za jakies 5 dolarow na miesiac...... Jednak nie ma tam zlodziejstwa ludzie umieja cieszyc sie tego co maja i szanowac siebie nawzajem (oczywiscie wiadomo nie wszyscy). Znajoma pozostawila torbe( aparat, laptop i ine dosc cenne rzeczy w srodku) na srodku poczekalni lotniska wrocila po 2 h i wszystko stalo nienaruszone..... Tak samo jak opowiadala o nocnych spacerach po tajlandzkich miastach zero zaczepek, zero grozb itp.
Jesli wszyscy w redakcji ŚN prezentuja taki poziom i kompetencje, to nie wydaje mi sie, ze ten serwis zaluguje na miano wiarygodnego zrodla informacji o nintendo.
SORRY czemu probujesz negowac i podwazac nasze kompetencje? Zapoznaj sie z zawartoscia stronki dzialami itp i dopiero potem laskawie wydawaj opinie. Sn to nie zbieranina ludzi wiedzacych o NIntendo tyle co nic. Jestesmy grupa osob lubiacych/ szaujacych akurat BIG N i ich tematyka sie zajmujemy. Prosze o wskazanie tekstu gdzie widac brak kompetencji, braku wiarygodnosci z naszej strony a jezeli okaze sie to prawda niezwlocznie dokonamy poprawek.
Pora konczyc pozdro dla tych co skumali to w pozytywnym aspekcie. Pozdro takze dla wrogow i tych ktorym to mniej sie spodobalo/ odebrali to inaczej niz mieli.[/i][/b]