Kurde nie wiem ale nie moge
Probowalem dzis pograc w halo3 w multi.W single gra dlamnie jest b.dobra w sumie jedna z najlepszych ale jakos nigdy nie probowalem grac w multi z powodu kiepskiego lacza.
Dzis odpalilem H3 i ....... no wlasnie i nic doslownie w samym menu juz sie zagubilem nie mam pojecia co z czym i dla kogo jakos odpalilem pare gierek i stwierdzilem ze: albo mnie wiara opuscila albo stary juz jestem i tak sie zastanawiam co ci ludki grajac w H3 w niej widza?
Napewno nie widzialem wszystkich map i trybow ale 99% tego co zagralem to dlamnie istna tragedia levele sa doslownie z dupy.... jak ich wykonanie. To samo tyczy sie broni do singla to moze i pasuja. Grafike pomine bo w tym nie chodzi o dobra zabawe ale jak dlamnie to chyba najgorszy muli jaki gralem i widzialem. Nawet po kilku browarach nie poprawilo sie doslownie nic nie widze w tej grze..........
Ale doslownie to az mnie samego zastanawia gdyz nie jestem wybredny i gralem w wielu gier multi a przeciez Halo3 to potega gier sieciowych.
Nawet te tryby rozgrywki jakies dzikie Ludzie jak wy w to gracie? Prosze chcem sie nawrucic bo zbladzilem
Prosze o jakies podstawowe faq bo nie chcem tej gry skreslic.