Jakie podrasowane Halo 2 o czym wy w ogóle pier*&^* nie mam pytań po prostu jeżeli ktoś grał w Halo 2 na mapie o nazwie zanzibar i widział filmik z H3 (ten który trwa 7 minut) akcja dzieje się właśnie na tej mapie w nowej odsłonie i gra mimo że to beta wygląda o niebo lepiej! Od swojego po przednik....bez dwóch zdań grałem długo w H2 to wiem.
Jako odpowiedź do twojego postu wkleję swojego z temetu ogólnego o 360.
----------------------------------------
Screeny z HALO 2: HD... znaczy się z HALO 3:
http://gameplanets.blogspot.com/2007/04/halo-2-vs-halo-3-screenshot-comparison.html
Dokładniej mówiąc jest to porównanie Halo 2 do Halo 3.
Przykład:
Jakby ktoś nie widział różnicy to po lewej jest screen z Halo 2, a po prawej z HALO 3.
Czasami, w niektórych aspektach, wersja na 360 wygląda nawet słabiej od tej z x-a pierwszego.
Widoczne różnice:
1) W tym kółeczku widać, że w HALO 3 w tym miejscu nie ma palm, w oddali tez widać mniejszą ilośc w porównaniu do HALO2
2) W tym kółeczku widać ciekawsze i bardziej szczegółowe tekstury piasku w HALO2 Tutaj chyba jeszcze lepiej to widać:
http://img472.imageshack.us/img472/311/24bx9.jpg
---------------------
Nie mamy prawa twierdzić, że halo 3 to podrasowane halo 2?
LOL jak by ktoś nie widział po lewej jest Halo 2 ,daruj sobie człowieku takie aluzje , każdy kto grał w Halo 2 na zanzibarze i widział filmiki z Halo 3 właśnie na tej mapie tyle że w nowym wydaniu nie na youtube! Tylko na filmiku który waży 300 MB i jest przyzwoitej jakości widać różnice gołym okiem ,he to że nie mam tam palm o niczym nie świadczy widocznie Bungie nie odczuwa potrzeby aby te palmy tam dalej się znajdowały albo kij wie co. He to nie jest piasek tylko ziemia ,to na screenie z H3 można nazwać piaskiem (coś a la plaża,pustynia) w każdym bądź razie podłoże jest innej struktury no lepiej widać zwłaszcza ten trójkąt po prawej
poza tym jak można porównywać rozmazane screeny ze sobą będą screeny w jakości HD to będzie co porównywać choć nie wiem po co ;]
Masz prawo robić co ci się tylko podoba ;]
Grałem w H2 długo ,widziałem filmik z H3 i nowy zanzibar wygląda dużo lepiej więcej szczegółów ,lepsze oświetlenie,lepsza architektura levelu ,wygląd borni ,pojazdów a to przecież dopiero BETA ! Którą będę mógł już nie długo przetestować .
@Sonic(Memory?Yeti?)
Wątpisz twój problem ja tam w nic nie wątpię wiem że ta gra jest skazana na sukces i na to by być jedna z najbardziej zaawansowanych gier pod względem technicznym.
PS obejrzyj sobie jakiś gameplay z Halo 2 (oczywiście zanzibar który przy tym z Halo 3 jest mega pusty ) i filmik z zanzibar z Halo 3 i w tedy pogadamy