Denerwuje mnie jedno, gosicu jeszcze nie kupil a juz chce przerobic, dla mnie duzym plusem Gamecuba jest jego nieprzerabialnosc, oczywiscie jak masz przerobiany sprzet pograsz sobie w wieksza ilosc gier ale moze cie zlapac takzwqany syndrom nudnych gier, juz tlumacze o co chodzi
jesli wydajesz na gre 10 zlotych to juz w podswiadomosci masz zakodowane ze jak nie bedziesz gral to nic sie nie stanie ( w koncu 10 ziko to nic nie jest) i za 2 dni nie bedizesz w nia grac bo pojdziesz i za 15 ziko kupisz na 2 dvd innego Hiciora, moj kumpel tak mial i Gta : Sa znudzilo mu sie po 2 dniach a Metal Gear Solid 3 po 4 gozzinach, a jak kupisz gre za 200 ziko to szkoda w nia nie grac
. Moze pisze nienatemat ale nie jestem normalny
nie Przerabiajcie konsol ( a przynajmniej nie gacka), dzeiki temu Firmy nie beda baly sie wchodzic na Polski rynek ( i moze doczekamy sie w konuc oficjalnej Premiery Konsoli od MIcrosoftu
), Gry beda tansze jesli przez 1-2 lata pokupujemy gry za 100,150, i Satyswacja bedzie wieksza.
w PsxExtreme jest Konkurs tzw HCROOM, byly kieddys pokazywane zdjecia zagranicznych graczy czy widziales u niego piraty nie Wiec Piaratom Mowimy Nie
BUhahahahahahahahahahaha
POzdrawiam
Seria Metroid Ządzi
www.metroidonline.com