0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dziwie sie ze jeszcze nie ma zadnego trailera- w koncu gre pokazano na targach
Dziwie sie ze jeszcze nie ma zadnego trailera- w koncu gre pokazano na targach Jezeli to prawda co pisali o tej swobodzie dzialania- to gierka bedzie hitem.
Cytat: "Hubi"Dziwie sie ze jeszcze nie ma zadnego trailera- w koncu gre pokazano na targach Jezeli to prawda co pisali o tej swobodzie dzialania- to gierka bedzie hitem.swoboda, super fizyka, super AI, szmery-bajery...
Cytat: "siudym"Cytat: "Hubi"Dziwie sie ze jeszcze nie ma zadnego trailera- w koncu gre pokazano na targach Jezeli to prawda co pisali o tej swobodzie dzialania- to gierka bedzie hitem.swoboda, super fizyka, super AI, szmery-bajery...Juz to slyszalem, ale ja chce to zobaczyc!
Gra zapowiada sie swietnie, ale po co to komu?Mi osobiscie fps'y sie juz znudzily, w gatunku ciagle rzadza te same gry (UT2004 i Q3).
FPS to FPS, liczy sie to jaka przyjemnosc sprawia mi granie.Ten gatunek powinien zostac na PC.
Cytat: "Player01"FPS to FPS, liczy sie to jaka przyjemnosc sprawia mi granie.Ten gatunek powinien zostac na PC.Czemu niby na PC? A na konsole to nie ma duzej ilosci dobrych FPS'ow? Spojrz na gry na X-box'a.
Ja sądze że to będzie gierka mniej więcej na poziomie Killzona czyli Zajeb.....ym.Podobają mi się nieustanne wybuch otoczenia i rozpadające się szyby.BĘDZIE HIT!!(mam nadzieję)
Cytat: "UFO"Ja sądze że to będzie gierka mniej więcej na poziomie Killzona czyli Zajeb.....ym.Podobają mi się nieustanne wybuch otoczenia i rozpadające się szyby.BĘDZIE HIT!!(mam nadzieję)HEJ!! a gdzie ty to widziałeś??? Jest juz trailer??
Nie do końca.Widziałem te wybuch na Screenshotach i wyglądają imponująco.Także te niesamowite wybuch widziałem na jakimś filmiku z E3.Ohhhh...ale wy się czepiacie....
oto najnowszy trailer z PS2 http://media.ps2.ign.com/media/668/668817/vids_1.htmlkhem, ktoś wyśmiewał Geminiego że nie wie co mówi: http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&Adzial=newsy&Aid=6976 - tyle że sami developerzy mówili o dosłownie, niewielkich różnicach między wersjami na PS2 a X'a.