Co Wy macie do sequeli
Przecież na każdą nową konsole danej firmy wychodzą i będą wychodzić.
Takie marki jak : Tekken , Metal Gear Solid , Gran Turismo itd. są jeszcze za czasów psxa i są rozpoznawane na całym świecie więc czemu mieli by je zabijać ? Tym bardziej że mają za sobą miliony fanów ! Play Station 2 jest krytkowane cały czas przez ludzi twierdzących że wychodzą na nią tylko sequele (ale ponad 5000 tysięcy gier to sequele?)
Co do nowych konsol to myślicie że np. na Revo nie będzie kolejnej części Mariana , Zeldy i Pokemonów ? Albo na Xboxa360 - Halo 3 ,4 , PGR , Fable , NG i tak dalej , i tak dalej ...
Firmy mają praktycznie 100 % pewność że zarobią kupe kasy na tych grach, chyba że okażą się gniotami !!! Kiedyś ludzie też pieprz*li że na psp będą tylko gry z psxa, ps2 i nie będzie nic nowego, a ja teraz jest ? Mase świetnych, nowych,orginalnych gier zapowiedzianych jest na psp
Mnie tylko wkurzają te cyferki 3,4,5,6,7 obok tytułów , jakoś głupio to wygląda , wolałbym zamiast cyferek podtytuły i by było lepiej
Nie chcecie grać na ps3 w mgs4,dmc4,killzone3,tekken6 itd. ? Wasza strata, ale napewno znajdziecie mase innych cudownych gier.
Wiemy już że robienie gier na nowe konsole będzie dużo kasy kosztować, więc firmy muszą najpierw zarobić troche $$ na znanych tytułach ,dzięki czemu powstaną nowe produkcje. Ale nie zabraknie też firm które zaryzykują i stworzą odrazu coś nowego
Ja bym chyba pozabijał wszystkich w Konami jakby nie stworzyli nowych części Metal Gear Solid, Silent Hill i Pro Evolution Soccer bo kocham te gry !!
Aha jeszcze jedno na ps2 wyszło conajmniej 10 mega killerów które nie są sequelami, jeśli ktoś jedzie tylko na orgianłach to jest ogromna ilość
Spotkalem sie z wieloma wypowiedziami, ze GT4 bardzo przypomina GT3. I co? Moze powiesz, ze to rowniez nie sequel tylko nowa gra?
Na jasne że przypomina wkońcu tu i tu chodzi o to samo czyli wyścigi czy nic nowego
Czemu nie dali możliwość wyścia z samochodu , najeb*nia kibiców z nudy , sterowania samolotami, masy scen erotycznych też sie zastanawiam. A tak na serio jeśli są ludzie którzy twierdzą że gt3 i gt4 to to samo to poprostu nie grali w te gry albo są chorzy