ja gralem w wersje na ps2, ale podejzewam ze zasadnicze minusy mojej oceny nie zaleza od konsoli, otoz ta gra jest strasznie krotka. 3 dni niezbyt intensywnego grania i juz po wszystkim, chyba cos kolo 6 godzin mi zajelo choc moge sie mylic, w kazdym razie ledwo sie gra zaczela a juz sie skonczyla, szkoda bo wszystko jest naprawde fajne,
to znaczy podstawowy tryb gry jest krotki (wypelnienie scenariusza) i zajmuje on tylko 24 % calej gry, a reszta to juz miliony zadan w multiplayerze, i inne mini gierki typu jezdzenie kotem na kolkach po trasie,
oczywiscie na ngc napewno bedziesz mial motywacje do grania w multiplayer (bo kupisz oryginal i bedziesz ja chcial wykorzystac maksymalnie) a to zapewni ci zabawe na bardzo dlugi czas,
misje sa roznorodne i bardzo fajnie pomyslane, choc niezbyt podobalo mi sie to ze w dalszych misjach nie strzela sie juz do ludzi tylko do robotow, i nie podobalo mi sie nie dlatego ze mysl iz strzelam do ludzi napawa mnie satysfakcja a dlatego, że przeciwnicy-ludzie sa fajnie animowani gdy dostaja (jak w starym dobrym golden eye) a roboty zwyczajnie stoja i gdy sie juz wystrzela magazynek w ich kierunku zwyczajnie sie przewracaja, ale to tylko taki moj prywatny minusik : )
no i humor zasluguje na duzego plusa
warto kupic, chyba ze nie bawi cie to ze wieksza czesc gry opiera sie na multiplayerze, a te kilka misji ze sceniariuszem zalatwisz niespodzewanie szybko