Autor Wątek: Kącik gier na PC  (Przeczytany 6295 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
Kącik gier na PC
« dnia: Sierpnia 06, 2005, 20:32:26 pm »
wiem ze to forum konsolowe, ale gry to gry :wink:  :wink: , od razu uprzedzam ze to nie jest miejsce gdzie sie bluzga na PC, tylko piszcie tutaj w co gracie na PC, na co czekacie,itd. Piszcie ogolnie o grach na PC

ja zaczne od dema F.E.A.R. ehh ta gra zarzadzi, grafika sliczna, na maxa chodzi mi plynnie, no i ten klimat, juz w demie urywa glowe :shock:  :shock: , moment jak rzucilem w kolesia granatem a za chwile tylko pyl krwi mnie rozwalil, ehh>gralem takze w demo Dungeon Siege2....coz grafika jest lekko niedzisiejsza, ale gierka wciaga, ot zwykla siekanka od Microsoftu( ciekawe czy X360 dostanie swoja wersje...)

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 06, 2005, 20:50:39 pm »
Jedyną grą jaką pokochałem na PC jest Age of Empires 2!!!To najwspanialsza strategia na świecie...A propos wersji na PS2 to czym się różni?Jest własne generowanie map?Czy gra jest dużo gorsza???
A poza AoE jeszcze frajde miałem z pogrywania w Motocross Madness 2...te wyskoki...poezja...

kingboo

• Proletariusz
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 06, 2005, 20:58:03 pm »
Settlers III, Ace Ventura, Grim Fandango przy tych grach spędziłem miesiące.

Shadowek

• Kapitan Żbik
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 06, 2005, 21:08:46 pm »
Quake2,3 (Team) Arena  8) - Piękne sieciowa wyżywka, Age Of Mythology, Heroes 4 , dobra styknie tych pieców ide na konsole  :twisted:

Nesser

• Obywatel
  • **
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 06, 2005, 21:31:43 pm »
Quak szarpie jeśli chodzi o peca. Poza tym-ja tam lubię w gta pograć na pc,czasem...taka mila odmiana
Miejsce na podrobienie mojego podpisu: _________.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 06, 2005, 21:38:14 pm »
Powiem tylko: Buuuu!!!...  :lol:  :P  OK, OK... żartowałem tylko tak...  :wink:  NA piecu dawno temu zdarzało mi się spedzić niejedną noc nad Age of Empires... i saperze...  :mrgreen:
GT: Trusio

Arin

• Pionier
  • *
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 06, 2005, 21:38:48 pm »
Dla mnie PC to M&M, Fallouty, Baldursy, Unreal i Civilization 2. Reszta bez sentymentu. Co do sieci, kiedyś miałem słabe łącze, teraz nie mam czasu. A że kompa mam z przed ok. 5 lat więc nowymi grami nawet się nie jaram.

Generalnie, na PC jest kilka genialnych gier ale jestem zbyt zajętym człowiekiem aby bawić się w instalacje, patchowanie, ustawienia, sterowniki itp. Na końcu animacja i tak chrupnie a cała przyjemność z grania pójdzie się kochać. Więc jeśli już gram to tylko w klasykę dla przypomnienia.

zibro

• Obywatel
  • **
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 06, 2005, 21:40:21 pm »
quake 2, heroes 3(z dodatkami),far cry, tzar,diablo 2LoD, te gierki to perełki dla mnie. zagrywalem sie w nie w kafejkach(quake2), i u siebie(diablo) przez net. Ale konsola i tak jest ...sza!! 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 06, 2005, 21:42:27 pm »
AA...chłopaki jeszcze Heroes 3 zapomniałem dodać!!!To też jest PCtowy majsterczyk!

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 06, 2005, 22:20:44 pm »
W Heroesa 3 sie najwiecej katowało i jest zdecydowanie jedna z najlepszych dla mnie gier na kompa. Teraz w nic tak nie gram na piecu, wiec mam pytanie dla was, znacie jakies linki gdzie są fajne gry online do sciagniecia? RPG, akcja, co kolwiek byłoby fajne było. Ściągnałem GUNZA i gra jest zajefajna, lecz podobno przez lagi nie moge w to grac z ludzmi O_o  są nieruchomi...

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 06, 2005, 22:51:50 pm »
JA byłem zapalonym blacharzem przez jakieś 7 lat, więc mam trochę doświadczenia w tych grach. W chwili obecnej lubię pograć na kompie tylko w strategie i klasyczne przygodówki. Najcieplej wspominam AoE (więcej czasu spędziłem przy jedynce, choć chyba dwójka jednak lepsza), HoMM3, Close Combat, Operational Art of War, Combat Mission, Battle Isle 4, Incubation, Gothiki, Baldursa jedynkę (dwójka to juz nie było to), Total Annihilation, przygodówki od Lucas Arts (Monkey Island, Grum Fandango) i Sierry (gabriel knight - majstersztyk:)) i innych (the longest journey - jeśli nie graliście to zagrajcie koniecznie) i Jagged Alliance 2.
edit:zapomniałem o medieval tw

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 06, 2005, 23:15:44 pm »
http://gunzonline.com/ zajefajna gra online, czekam na wasze linki (o ile sie doczekam;)

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Tarniak

• Gość
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 06, 2005, 23:20:26 pm »
Ja gram tylko w oldskulowe point&clicki i dość stare strategie (Dungeon Keeper II, Sim City 3000)

zibro

• Obywatel
  • **
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 06, 2005, 23:24:56 pm »
O co chodzi w tym gunz??

michalc

• Kapitan Żbik
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 07, 2005, 00:38:40 am »
Lineage2 na greckim serwerze BnB  :)

grom

• Pionier
  • *
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 07, 2005, 01:00:18 am »
najlepsze gry w jakie gralem na piecu to Planescape Torment oraz The Longest Journey.W pierwszej najbardziej cenie sobie fabule oraz system ,to byla pierwsza gra(moja) w ktorej odpowiednio poprowadzona rozmowa dawala wieksze profity niz rozpierdzielanie wszystkich dookola.W zadna gre nie gralem tyle,przeszedlem ja chyba na wszystkie mozliwe sposoby,i za kazdym razem, fabula tak mnie wciagala, ze siedzialem przy niej po 10-12 godzin dziennie.Druga to genialna przygodowka.Glownej bohaterce: April Ryan,w polskiej wersji ,glosu udzielila pani Edyta Olszowka.ahhh prawie sie zakochalem w tym polaczeniu  :D .fabula rowniez baardzo dobra,no i ten kruk(kto gral ten wie).zapomnialbym....nie spodziewalem sie, ze spotkam kiedys gre w ktorej jedna z postacii uzywalaby slowa K**** jako przecinka ,i do tego , wszystko pieknie byloby przetlumaczone na polski,zaiste dodawalo to grze klimatu.

soolars

• Gość
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 07, 2005, 02:06:32 am »
Civilization 3
Halo
Championship Manager 01/02 oraz 03/04
THPS2

Przy tych gierkach spedziłem najwiecej długich i upojnych godzin:)

A poza tym czasem gram w strategie oraz uwielbiam grac we wszystkie FPS'y za wyjątkiem CS'ów :D

JimDeGriz

• Proletariusz
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 07, 2005, 10:13:41 am »
Ten topik kłuci się z tym forum  :(  Zamknąć go  :!:

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 07, 2005, 10:15:41 am »
Cytat: "JimDeGriz"

sam sie zamkinj i po problemie, jak nie masz nic madrego do powiedzenie to po co w ogole czytasz taki temat, nikt cie nie zmusza....

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 07, 2005, 10:47:39 am »
Cytat: "soolars"
Civilization 3
Halo
Championship Manager 01/02 oraz 03/04
THPS2

no to grałeś w tę gorszą wersję :P

Kochan

• Towarzysz
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 07, 2005, 10:57:22 am »
LINEAGE 2 C3 na największym serwerze Extreme (Staris) jestem w jednym z najlepszych Polskich klanów  gram Dark elf summoner ^_^. Cholernie wciąga w summie jak musze coś z netu ściagać to gram w lineaga non stop a
jak mam kabel wolny to gram na Mnster hunterze niema to jak online rpg :)
tylko teraz kurde serwera modifikują i niedziała od 2 dni  :(  :? niechto kura kopnie :)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 07, 2005, 11:08:17 am »
Cytat: "zibro"
O co chodzi w tym gunz??

Strzelanka na arenach, widok z za pleców. Wybierasz bron palną, dostajesz miecz i granaty i ogien ;p sciagnij trailer jest na stronce.

Renshu Clan

JimDeGriz

• Proletariusz
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 07, 2005, 11:28:43 am »
Cytat: "walker_san"

sam sie zamkinj i po problemie, jak nie masz nic madrego do powiedzenie to po co w ogole czytasz taki temat, nikt cie nie zmusza....

To jest forum konsolowe więc o konsolach prosze a zamknąć to się możesz ty bo to ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia   :evil:
Dlatego założyłeś taki głupi temat .

Więcej się nie wypowiadam na ten temat bo nie mam zamiaru się kłucić  i kropka .

Player01

• Gość
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 07, 2005, 11:35:24 am »
Nie liczac tego, ze moj Radeon 9800 Pro slabo zniosl kopa w plecy (VGA Silencer 3 mrrrr..) to pogrywam w najnowsze produkszyns. Najdluzej czasu zjada mi natomiast UT2004 (folder UT na dysku zajmuje ponad 12 GB :shock:), lubie ubijac n00bow. Teraz mam przerwe, bo jade na starej karcie graficznej i czekam, az Radus wroci z naprawy (ew. az dostane kase na X850 :D).

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 07, 2005, 11:38:31 am »
Cytat: "walker_san"

To jest forum konsolowe więc o konsolach prosze a zamknąć to się możesz ty bo to ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia   :evil:
Dlatego założyłeś taki głupi temat .

Więcej się nie wypowiadam na ten temat bo nie mam zamiaru się kłucić  i kropka .

heh ciekawe dlaczego wciaz sa wojny konsole-PC...dzieki wlasnie takim ignoranta jak ty, pisalem w pierwszym poscie ze tu nie ma miejsca na wojny, nie chcesz sie wypowiadac to nie, duzo osob na tym forum gra czasami w gry na PC i dla nich jest ten temat, bo patrzac twoim tokiem rozumowania to 99% tematow w dziale rozne trzeba usunac bo co one maja wspolnego z konsolami????ehh szkoda gadac normalnie, ale spoko jak chcecie to se zamknijcie ten temat co mi lezy..... :evil:  :evil:

PS. wyjasnij co jest glupiego w tym temacie jesli mozesz...

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 07, 2005, 11:42:53 am »
Cytat: "Player01"
Nie liczac tego, ze moj Radeon 9800 Pro slabo zniosl kopa w plecy (VGA Silencer 3 mrrrr..) to pogrywam w najnowsze produkszyns. Najdluzej czasu zjada mi natomiast UT2004 (folder UT na dysku zajmuje ponad 12 GB :shock:), lubie ubijac n00bow. Teraz mam przerwe, bo jade na starej karcie graficznej i czekam, az Radus wroci z naprawy (ew. az dostane kase na X850 :D).

ja jade na GeForce 6200 i nie narzekam, jak narazie nie ma gry na PC ktora by mi nie ruszyla na max detalach( bez anti allising), wydalem na kompa 2,5tys ostatnio bo stary mi sie "skonczyl"....ale i tak gram w FFX na PStwo, ta gra mnie zabije(brak snu) :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 10, 2005, 14:39:09 pm »
Na pieca czasem se jakąś strategię zapuszcze.Heros,Stronghold Crusaders lub Red Alert-a.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 10, 2005, 15:00:52 pm »
taka mala ciekawostka ze swiata  PC, a mianowicie wlasnie ukazalo sie Sudeki, a ciekawostka to cena pniewaz gra jest dostepna z Cdaction czyli 20zl plus gazeta plus dema i jakas tam ksiazeczka...na Xboxa gra kosztuje nawet teraz ponad 100zl....

selene

• Gość
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 11, 2005, 15:51:15 pm »
Hmm.. gralam w Baldurs Gate dopuki nie skasowal mi sie sejw (prawie pod koniec gry! k***a!!! ). Teraz czasami odpalam Revenanta albo American McGee's Alice.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 11, 2005, 15:57:56 pm »
Wszysstkie cześci Gothic'a
Neverwinter
Morrowind
Baldurs Gate
Ice wind
Diablo 2

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 11, 2005, 15:59:52 pm »
Cytat: "selene"
Hmm.. gralam w Baldurs Gate dopuki nie skasowal mi sie sejw (prawie pod koniec gry! k***a!!! ). Teraz czasami odpalam Revenanta albo American McGee's Alice.

oj.... :shock:  :shock:  American McGee's Alice  :shock:  PRZEWSPANIAŁA GRA! Szkoda ze pan McGee nie zrobił porta na konsole (zwłaszcza ze ostatnio upodobał sobie strasznie xboxa, bo wszystkie jesgo nowe gry wychodzą takze na niego)

Jesli ktos w Alicję nie grał to niech wie ze WIEEELE traci.... brak słów aby opisac piękno tej gry :D

selene

• Gość
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 11, 2005, 16:26:06 pm »
siudym, zgadzam sie calkowicie  :D
 Chcialabym jeszcze, zeby ludzie odpowiedzialni za Alicje zrobili Czarownika z Krainy Oz w tych klimatach  :roll: mogloby byc ciekawie...  :twisted:

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Kącik gier na PC
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 11, 2005, 16:32:25 pm »
Cytat: "selene"
siudym, zgadzam sie calkowicie  :D
 Chcialabym jeszcze, zeby ludzie odpowiedzialni za Alicje zrobili Czarownika z Krainy Oz w tych klimatach  :roll: mogloby byc ciekawie...  :twisted:

oj byłoby pięknie :shock:  8)